Cate cautari lunare avea fiecare keyword adus in discutie?
Fiind vorba de mai multe keywords si fiind limitat doar la cele ce puteau fi sacrificate, alternarea numarului de cautari difera foarte mult. Unele kw au 1000 de cautari lunare, altele 3000, altele au 15000. Sa spunem undeva intre 1000 si 15000 pe luna, in functie de keyword.

Care era dimensiunea contentului pe pagina [inteleg ca rankai cu internal] dar si cea a domeniului?
Sper ca am inteles bine intrebarea. In afara de pagina de contact si de index, mai toate paginile au continut text mai mare de 700 cuvinte. Difera si numarul de cuvinte in functie de subiectul abordat in pagina. Cele mai importante pagini depasesc cu mult numarul de cuvinte, pentru ca le-am acordat atentie mai mare.

Site-urile au pagini statice, nu ruleaza sub o platforma. Contentul nou este adaugat o data la 3-4-5 luni, in functie de site. Ultimul update de content a fost facut acum o luna, respectiv doua/doua luni.

Backlinkurile erau intdreptate doar catre index sau si internal si daca da, ce rata de variatie pe ancora si nofollow aveau?
Si catre index si internal. Catre internal sunt indreptate intre 5 si 10 linkuri, cateva pe anchor exact pentru unele keywords si majoritatea cu link direct sau expresii de tipul "click here". Nu a fost necesar sa fortez prea mult nota pentru a ranka in primele pozitii pe acele cautari. Atat indexul cat si paginile pe care nu le-am folosit in test rankeaza bine in continuare pe money kw, fara fluctuatii.

De asemenea care era numarul lor in comparatie cu concurenta de pe prima pagina?
Concurenta nu a avut si inca nu are prea multe linkuri pe majoritatea keywordurilor testate. Unii au ajuns sub rezultatele mele natural, fara nici un fel de link. Cum majoritatea cuvintelor cheie folosite in test difera in functie de site, "concurenta" din testele mele nu s-a limitat doar la cateva domenii aflate "sub mine", ci la domenii foarte diversificate, in functie de fiecare kw in parte.

Nu pot spune ca am verificat la sange strategia de linkbuilding a tuturor domeniilor competitive, pentru ca mi-ar fi luat prea mult timp si nu voiam sa intru chiar atat de adanc in detalii cu testul asta. Insa, la o parte din acele keywords pe care le-am considerat mai importante stiu ca este sub mine competitia si nici nu au interes sa rankeze pe acele cautari ca sa forteze o crestere in SERP prin linkbuilding.

Ca sa intelegi exact, in general contentul scris de mine e copiat de zeci de alte site-uri, unele spammy, altele care "se inspira" masiv din textele mele si totusi nu ma afecteaza pentru ca am domenii cu vechime si cu ceva mai multa autoritate. Insa contentul de pe unele pagini folosite in teste e prezent doar pe vreo doua-trei agregatoare de foarte mult timp, pentru cei care copiaza manual textele la ei pe site-uri neprezentand interes. Atat de slaba e concurenta pe kw respective.

Nu este o scadere in SERP datorata unei coincidente, daca la asta te gandesti. Nu ar fi avut cum sa se intample pe 3 domenii diferite, pe keywords diferite total in functie de domeniu si fara sa modific ceva la site-uri.

Ai testat si viceversa?
Nu cred ca inteleg intrebarea, dar de testat am testat doar ce am descris mai sus. Mai las fisierele PDF sus o perioada si apoi o sa le sterg ca sa vad ce se intampla.