2.la duplicat tom si muzica va contrazic....majoritatea dau copy paste.DAR NU TOTI...
3.daca am platit domeniul pe viata (am peste 30) si da le-am lasat pe toate live de atunci (acuma si-au revenit) singure ...deci te contrazic nici site-urile mele nu au murit sunt live fara sa fac nimik.Idem borealy....numai ca el a muncit si eu nu....vorbesc strict de ce se vede pe live acuma nu peste 1 luna.
4.Din ce vad inca stagneaza anumite site-uri cu mult mult spam....aici nu inteleg eu deloc ca dureaza de ceva luni bune...multe din teoriile noastre cad la genu asta de site-uri.
Daca se va ajunge la update luna cu pinguin balauri si panda.. va trebuie ca magazinele online sa se orienteze catre alte piete. ex. banner platite site-uri de nisa...adwords mai mult,seo mai mult.Totul costa bani multi si daca vrei un bussines sa-l faci fara minimum de cateva mii sau zeci de mii sa nu ai asteptari mari.
Pina la urma tine si de site-ul in sine daca face converisie daca nu face poti sa ai trafic 5000 si sa vinzi mai putin ca cel care are 1000.
Vom vedea in zilele urmatoare cum se vor aseza lucrurile pe serp.