Ok, măi Răzvane, eu nu contest că postul ăsta nu a fost scris corect poate, adică ar fi trebuit să specific că trebuie prezentată doar munca ta şi sincer, eu nu aş fi fost în stare să prezint alte site-uri, adică munca altuia însa este doar opinia mea şi nu are importanţă ce cred eu despre mine. Înteleg, tu ai vrut să demonstrezi că ai prezentat ceva site-uri care într-adevăr îndeplinesc condiţiile cerute de mine. Ai prezentat 4 site-uri dar trebuie să înţelegi că un website compatibil cu telefoanele mobile trebuie să îndeplinească anumite condiţii. Nu am timp şi nici interes să arăt ce înseamnă un website optimizat pentru mobile şi mai ales că ăsta nu este un forum pentru tractorişti, este seopedia.ro, adică numele spune tot.

Dacă întelegi aceste servicii, trebuie să ştii ce înseamnă un website optimizat pentru mobile, nu este suficient să se încarce repede, trebuie să aiba o anumită structură CSS şi/sau JS. Eu văd că unele persoane sunt răutacioase, aşa este peste tot însă, atunci când este dreptate, nu mai încerca să visezi sau mai întreabă în stânga, în dreapta - află şi părerea altora despre comportamentul sau experienţa ta în domeniul respectiv. Să nu înţelegi greşit, nu mă refer la comportamentul tău! Mă refer în general la persoanele răutăciase de aici şi de pe alte forum-uri, persoanele care "ştiu tot".

Oricum, citesc cu plăcere ce se scrie pe acest forum însă la provocări rumegate pe arătură şi vorbe urâte nu mai răspund şi asta nu înseamnă ca nu sunt aici. Toată stima tuturor!