Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 60

Subiect: Test SEO - 50 Euro, prin Paypal

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    30

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit Test SEO - 50 Euro, prin Paypal

Cred că se vor găsi şi guri rele pentru postarea mea însa, trecem mai departe şi dezvoltăm subiectul deschis. Ofer 50 Euro (este o sumă modică), persoanei care prezintă 4 site-uri cu un procent de peste 80%, pentru mobile şi 92-94%, desktop, la testul cu PageSpeed Insights. Site-urile respective trebuie sa fie valide XHTML sau HTML5 şi CSS. De asemenea, să fie site-uri de prezentare a serviciilor SEO, să aibă conţinut şi imagini în pagina de start, nu o pagină HTML, aruncată pe un server. Cred ca toată lumea ştie ce înseamnă un site compatibil cu telefoanele mobile sau tablete, nu trebuie sa facem conferinţă.

Suma respectivă va fi achitata prin Paypal, pentru persoana care prezintă cele mai bune website-uri din acest domeniu - SEO, Servicii SEO, Optimizare, Promovare, etc. Această sumă, practic nu înseamnă nimic, important este să ştim care sunt site-urile într-adevar profesionale din acest domeniu. Eu sunt conştient că nu vom găsi însă, este totuşi o provocare!

De ce doresc acest lucru! Intenţionez să văd care sunt cele mai bune site-uri din România, pe acest domeniu, nu mă interesează poziţia în Google, chiar nu este important, pentru ca ştie toată lumea cum se poate ajunge acolo dacă ai posibilitaţi, mă interesează persoanele sau companiile care într-adevăr sunt în stare să prezinte aşa ceva. Toată lumea vorbeşte despre SEO, despre optimizare SEO, să vedem cum stăm în România!

Mentionez că pot fi şi subdomenii nu numai site-uri, important este sa aibă conţinut de prezentare în domeniul SEO. Din punctul meu de vedere, nu ar fi greu să găsim aşa ceva pentru că avem destui SEO-işti în România.
    Ultima modificare făcută de vertedi; 4th February 2014 la 19:13.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Intentionezi sa vezi care sunt cele mai bune siteuri din Romania pe un forum cu 5000 membri din care 700 activi. Iar din aia 700 probabil nici jumatate nu stiu mai mult de instalarea si configurarea WP si au probleme serioase la modificari simple?

Nu am nimic impotriva concursului tau doar ca in niciun caz nu vei putea afla in conditiile astea cel mai OK site din Romania ci doar din siteurile pe care le analizezi.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    30

Implicit

Corect ce spui @Kaa, însă eu fac referire la persoanele care citesc acest forum, la persoanele care ştiu ce înseamnă SEO şi sunt slavă Domnului, destui aici. Nu este greu să cauţi pe Google, serviciile prezentate mai sus şi să testezi site-urile respective. Menţionez că nu este un concurs, este o provocare!

Gratian Alinei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    8th November 2013
    Locaţie
    Mangalia
    Posturi
    203
    Putere Rep
    25

Implicit

PageSpeed Insights are o mică problemă - folosește un crawler non-mobile pentru analiza unui site mobile. Analiza poate fi relevantă, numai dacă optimizarea s-a făcut prin @media queries și nu prin redirects.

yahoo.com primește 56 la mobile și 83 la desktop, iar m.yahoo.com doar 53 la mobile și 86 la desktop.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    30

Implicit

Adevarat, daca se foloseste redirect, nu mai stie sa dea procent de optimizare. Chiar si dudamobile, care am inteles ca a fost cumparat de Google, no poate fi testat daca folosesti codul lor, adica redirect.

Thomass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    57
    Putere Rep
    23

Implicit

4 vrei ? unu nu-ti ajunge ? )
    e greu, stiu cat am muncit la unul din ale mele sa-i maximizez viteza.
    partea cu validatul nu e extrem de complicat, insa mai greu e cu viteza ..

nu prea se pune accent pe asta cand faci un site pt client, pentru ca mai toate editoarele din cms-uri pun probleme la formatarea textului ... cel putin eu am patit-o destul de des.
    cand adaugi in editor textul cu copy-paste din word, iese haos ...

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Thomass Vezi Post
    ... iese haos ...
    M-ati strigat? Vertedi, daca maresti miza, ma apuc imediat sa-ti fac siteuri cu ce scoruri doresti tu pana in maxim 99%
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Gratian Alinei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    8th November 2013
    Locaţie
    Mangalia
    Posturi
    203
    Putere Rep
    25

Implicit

Rectific ce am spus mai sus. După ce am calculat și PageSpeed-ul pentru domeniul mobil a început să ia în calcul și redirect-ul, dar doar de pe un site pe altul. Mai departe, pe site-ul mobil e un alt redirect în funcție de device. Pe ăla nu-l mai ia în calcul.

Una peste alta rezultatele sunt cât de cât relevante. Dacă ar scoate și sugestiile de a optimiza script-urile și imaginile de la Google și Facebook, este posibil să te apropii de 100%. Cât contează, habar n-am. Am făcut un efort vara trecută, iar rezultate n-au fost.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    30

Implicit

@haos, arată la bătrânu măcar un site optimizat corect şi te cred pe cuvant! Eu ştiu că este greu, chiar foarte greu să duci un site la 99% - poate să nu încarci nici un CSS sau JS, însa nu mai este site după părerea mea.
    Eu am:
    - 4 site-uri cu 92 Mobile, 98 Desktop
    - 1 site cu 91 Mobile si 95 Desktop
    - 1 site cu 84 Mobile si 95 Desktop - ăsta are analitics şi Google+, care scad 4-5 procente de optimizare.

Toate sunt pe domeniul SEO. Cât despre "Contează sau nu", eu spun că asta contează, chiar contează. În primul rând respectul faţă de site-ul tău dacă lucrezi în acest domeniu şi apoi, viteza de încărcare în browser. Ştiţi şi voi - când un site se încarcă instant, eşti încantat.

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

In primul rand, mi se pare un fel de pre-sale postul tau sau publicitate moca.
    In al doilea rand, uite 4 siteuri conform cerintelor tale :
    Servicii SEO Romania - Promovare Web
    FIRMĂ SEO | WEB DESIGN | OPTIMIZARE SEO
    SEO - Consul
    Firmă SEO - Cursuri

Sa-mi zici cand sa iti dau PM cu adresa de paypal, ok ?

Intrebare: de ce sa ai atatea siteuri pentru SEO si sa nu rankezi cu nici unul ?

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer RON in schimbul a Euro/Dolari in Paypal
    De staycu în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th April 2011, 21:47
  2. Paypal prin Mondopay?
    De myamar în forumul PayPal
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 20th July 2006, 01:25
  3. Paypal prin Mondopay?
    De myamar în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 17