Nu mi-a placut niciodata, nici in versiunea anterioara dar asta e, cu el trebuie sa lucram.
Situatie:
Cautare doua expresii, ofera o sugestie.
Cautare aceleasi expresii + inca una noua (3 in total): adio sugestii.
Pa de ce?
Nu mi-a placut niciodata, nici in versiunea anterioara dar asta e, cu el trebuie sa lucram.
Situatie:
Cautare doua expresii, ofera o sugestie.
Cautare aceleasi expresii + inca una noua (3 in total): adio sugestii.
Pa de ce?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 25th February 2014 la 18:59.
Mi se spunea 1nesco
Nu e ceva general, lipsa sugestiilor e valabila doar pentru cuvintele cautate. Daca incercati orice alte 3 cuvinte (masini,case,caini) va ofera sugestii. Am incercam la mine si pt dynavin nu imi gaseste nici mie sugestii probabil pentru ca numarul de cautari e prea mic pentru a da rezultate acolo.
EDIT: Puteti gasi solutii incercand si google trends : http://www.google.com/trends/explore#q=dynavin
Ultima modificare făcută de DRG; 25th February 2014 la 20:10.
D R G
Ai incercat ca in fiecare foto? dynavin cu si fara Y + separat adaugata urmatoarea?
Mi se spunea 1nesco
Nu returneaza sugestii pentru dynavin nici cu y/i nici in grup cu alte cuvinte, dar da sugestii pentru e46 dynavin sau pret dynavin.
Puteti folosi si google trends, am editat postul de mai devreme.
D R G
Ideea e: de ce dispare sugestia cand adaugam a treia expresie?
Mi se spunea 1nesco
o presupunere:
poate pentru ca analiza care genereaza sugestiile are si un factor de intrare = intreg setul de cuvinte, iar in cazul tau exista o mica legatura intre primele 2 cuvinte (de aici o sugestie), dar o prea mica legatura (pe care sa o inteleaga google) intre toate 3 cuvintele;
Exista intre toate: prima expresie e corecta si e brand comercializat de ultima.
Normal mi se pare sa adauge sugestii, nu sa taie.
Alte pareri?
Mi se spunea 1nesco
Pentru ca nu gaseste relevant cuvantul "navigatie" pentru ambele. La prima a aparut navigatie pentru ca asocieaza navigatie, dar la combinatia dintre cele 2 nu mai vede "navigatie" relevant.
Nu inteleg de ce ar oferii date suplimentare la cautari cu volum inexistent : 20 de cautari? 20 de cautari inseamna mai exact fara cautari.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)