Vad ca imi apar rezultatele cu alt font, cel putin titlurile.
imgur: the simple image sharer
Vad ca imi apar rezultatele cu alt font, cel putin titlurile.
imgur: the simple image sharer
Si mie imi apare la fel si arata urat.
De cateva zile si la mine au aparut rezultate cu alt font, mai intai doar in Chrome, apoi si in Firefox. Interesant este ca n-au ramas "batute in cuie", ci au alternat cu vechiul look...
Inca nu pot sa postez linkuri, dar cred ca despre aceasta este vorba: moz.com/blog/googles-2014-redesign-before-and-after
Daca stateati logati ati mai fi vazut ca din cand in cand a mai aparut asa, cand faceau teste. Oricum, vorba autorului articolului de pe moz "Va place? - Nu conteaza, Google o sa-l pastreze indiferent de parerea voastra".![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Cred ca cel mai bine este sa ne formam o parere cand acest update va fi finalizat. Cat am vazut eu, pe de o parte imi place, deoarece este mai "curat", parca este mai usor de citit. Pe de alta parte, asa cum a zis si Popescu Marian - este foarte urat. Dar sa vedem inainte ce vor ei sa faca cu adevarat (aici ma gandesc la rezultatul final). Nu prea cred ca Google face schimbari in design, DOAR de dragul design-ului![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)