se pot schimba fonturile ? totusi mi se par diferite cele din poza atasata.
se pot schimba fonturile ? totusi mi se par diferite cele din poza atasata.
Nu, nu se pot schimba.
In poza aceea este folosit un singur font.
Ti se pare ca sunt fonturi diferite din cauza majusculelor/minusculelor
totusi pe forumul DP am vazut cateva reclame cu textul destul de mare .reclame ads by google. sau cei premium publisher au si alte optiuni?
Cei care au cont preium beneficiaza de mai multe optiuni
mi s-a intamplat si mie sa am fontul asa la unele reclame dar nu le-am schimbat eu.
Nu stiu din ce cauza...
Cam de 2-3 saptamani Google experimenteaza cu fonturile. La fel ca multe alte experimente Google (sagetile si altele) sunt facute automat ca sa vada ce converteste mai bine.
Poate ca urmare a acestor experimente vom avea si noi optiunea din cont sa schimbam fontul. Desi eu nu am observat nici o modificare a castigurilor de cand a incept aceasta campanie, asa ca nu stiu cat ar ajuta.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Astazi am vazut si eu pe un site niste fonturi diferite, pare a fi fontul "Comic Sans MS"
Poate o fi in functie de ce font este prezent in proportie mai mare pe aceaa pagina sau in functie de codul css al div-ului sau blocului de cod in care integrat.
eu as prefera ca javascriptul de la google ads sa importe automat fontul din css...
cred ca cei de la google se joaca la butoane, pentru ca si mie cand navigam pe site-ul meu, la ads uniturile 728x15 imi aparea caseta de cautare si in fata ei scria View ads about.
Cred ca Google ne pregateste ceva..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)