Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: E a doua oara cand primesc acelasi raspuns la reevaluare

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Daca tu esti convins ca de acolo ti s-a tras atunci esti un caz fericit. Sunt mii de posturi pe forumurile de specitalitate atat de la noi cat si de afara care sustin contrariul.

Acum pentru curiozitatea mea, cate linkuri in medie ai cerut sa fie eliminate cu acel tool pentru fiecare site?

Razvan Sfetnic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    73
    Putere Rep
    0

Implicit

Doar dupa ce am folosit tool-ul site-urile au inceput sa creasca si au revenit pe prima pagina, dar poate a fost doar coincidenta. In fisierul .txt am pus toate link-urile care am crezut eu ca mi-au facut mai mult rau decat bine, nu mai stiu exact numarul lor dar au fost foarte multe. Din lista faceau parte directoare web, bloguri penalizate care la inceput aveau maxim 7 link-uri externe dar din fuga dupa bani proprietarii au sarit de 15-20 link-uri in side si s-au trezit cu penalizare.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

Implicit

Buna intrebare karismasand mai bine stateam cuminte cu tolul acela. cred ca e mai mult o jucarie de a ne baga in gura lupului singuri

Sfetnic Razvan poate ne dai detalii cum ai reusit. cum ai ajuns la linkurile acelea, cu ce ai scanat spre exemplu. Sau ai experienta sa le observi?

Dupa cat timp si-a facut efectul? Mie nu mi-a aeliminat nimic. Am trimist de doua ori

Razvan Sfetnic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    73
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca tu te ocupi de un site este foarte important sa iti notezi tot ce faci. Si la fel de important este sa verifici periodic cum evolueaza acele site-uri, sa nu stai cu site-uri penalizate sau ferme de link-uri / advertoriale care "te recomanda" si care iti fac mai mult rau decat bine.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Sfetnic Razvan Vezi Post
    Daca tu te ocupi de un site este foarte important sa iti notezi tot ce faci. Si la fel de important este sa verifici periodic cum evolueaza acele site-uri, sa nu stai cu site-uri penalizate sau ferme de link-uri / advertoriale care "te recomanda" si care iti fac mai mult rau decat bine.
    Cum sa cauti linkurile care iti fac rau?
    Singura problema ca nu am vazut nicaieri un tool care sa-ti arate daca un link iti face rau sau nu. Dupa cum am vazut toata lumea spune ca s-a gandit ca linkul respectiv NU este bun si l-a scos.
    Cand ai sute de linkuri spre site nu cred ca este o strategie eficienta sa iei la rand fiecare link sa vezi daca siteul respectiv este sau nu penalizat dintr-un motiv sau altul. Poti sa crezi ca de exemplu un director web este fi penalizat pentru ca are linkuri sitewide spre siteuri adulti sau jocuri de noroc, dar daca nu afiseaza aceste linkuri pe sidebar ce faci? O alta problema ce poate aparea la directoare este continutul dublicat. Este cert ca toate inscrierile in directoare se fac anapoda si majoritatea directoarelor au continut dublicat. Totusi sa scoti toate linkurile de la directoare nu cred ca este o idee buna.

Cum depistezi care sunt linkurile care te trag inapoi? Are cineva vreo idee?

danielb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    96
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am trimis si eu o lista folosind tool-ul disavow si de 2 luni nu s-a intamplat nimic, din ce am citit in postarile anterioare se pare ca imi iau gandul de la asta...

Sunt si eu interesat dupa ce criterii te iei ca sa tragi concluzia ca backlink-ul unui site te trage in jos. Ma refer la criterii de "finete", ca un backlink de la o pagina cu 2 km de conentarii spam este evident ca te afecteaza.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

Scrie clar: If you believe your site's ranking is being harmed by low-quality links you do not control, you can ask Google not to take them into account when assessing your site. You should still make every effort to clean up unnatural links pointing to your site. Simply disavowing them isn't enough!

Daca e suficient.. ar trebui sa mearga! Daca nu merge, devine inutila unealta, si nu cred ca totusi sepreteza la asa ceva!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un raspuns, doua?
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 7th October 2011, 12:34
  2. Cum pot lega doua calculatuare la acelasi internet?
    De broski în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 23rd September 2011, 15:13
  3. Cum pot lega doua calculatuare la acelasi internet?
    De broski în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th September 2011, 19:27
  4. MYSQL select din 2 tabele cand a doua tabela n-are date
    De Popescu Marian în forumul Server side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th February 2011, 11:49
  5. Doua domenii pe acelasi site
    De dragoserv în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th August 2006, 00:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •