Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 69

Subiect: Pareri despre PageRank-ul aite-ului retetecalamama.ro

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    google il vede bine acum, asa il va vedea mereu.
    Il vede atat de bine ca i-a luat PR-ul. Corect, asa il va vedea mereu.

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    Concluzie: O explicatie logica nu e
    Explicatia ti-am dat-o. Doar ca nu vrei sa renunti la Link exchange, site-ul "nefiind al tau".

Uite, citeste si noile modificari pe care le-au introdus in TOS. Poate asa gasesti si explicatia logica.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 9th November 2012 la 22:38.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

Implicit

Voi credeti ca e al meu vad da na asta putin conteaza

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

Implicit

Nu conteaza daca e al tau sau nu. Si-a luat-o peste bot corect.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    29

Implicit Re: Pareri despre PageRank-ul aite-ului retetecalamama.ro

Inca o intrebare...deci sa spunem ca am un site, unde postez in fiecare zi 1-2 articole de minim 300 de cuvinte si introduc un link de afiliat si un link intern. Asta inseamna ca site-ul are sanse mari pentru penalizare?

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Am aruncat si eu o privire pe site-ul tau. Acesta nu este penalizat. Singura problema este ca nu ai nici macar un link cu nofollow fie el intern fie extern.

Ai in total 381 de linkuri dintre care 346 interne si 35 externe. E normal in conditiile date sa nu iei pr mare pe index deoarece acesta se dizolva pe linkurile interne si externe.

Incearca sa pui nofollow la etichetele articolelor de pe index, la ultimele comentarii (user + reteta comentata), categoriile le ai de 2 ori - o data in menu si o dat ape dreapta [pune nofollow pe dreapta], linkurile din footer nu te ajuta asa ca pune nofollow, pagina de contact.

Asta iti pot recomanda la o privire rapida. Incearca sa gasesti un exper pe arhitectura linkurilor si distributia PR pentru a-ti redirecta PR acolo unde este necesar.

Succes!
    Imagini atașate Imagini atașate
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 10th November 2012 la 09:38.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu are nici-o treaba cu penalizarea insa incearca sa pui acel link de afiliat cu noffolow.

Succes!

Citat Postat în original de Roland Vezi Post
    Inca o intrebare...deci sa spunem ca am un site, unde postez in fiecare zi 1-2 articole de minim 300 de cuvinte si introduc un link de afiliat si un link intern. Asta inseamna ca site-ul are sanse mari pentru penalizare?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    Am aruncat si eu o privire pe site-ul tau. Acesta nu este penalizat. Singura problema este ca nu ai nici macar un link cu nofollow fie el intern fie extern.
    Este penalizare pentru ca are un numar mare de link-uri inbound, si chiar la numarul respectiv de link-uri dofollow din pagina tot trebuia sa aiba un PR, in plus toate paginile interne au PR 0, si asta este un semn. El nu are de unde sa stie ca respectivul nu a primit avertizare de vanzare de link-uri
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

lovelife observ ca iti place sa te bagi in seama cu mine Daca nu ai vazut pana acum cum arata o penalizare pentru PR te rog sa nu mai faci supozitii. Cand Google penalizeaza pentru PR, atat indexul cat si paginile interne vor fi vesnic with N/A.

Eu nu fac supozitii cand comentez, vorbesc din propria experienta.

Daca esti convins ca ai dreptate ramai cu aceasta parere, pe mine nu ma deranjeaza

Succes!

PS - vezi topicul unde am postat ca am luat PR8 pe 2 site-uri. NU cred ca mai are cineva performanta asta de aici, sau cel putin nu stiu eu.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    lovelife observ ca iti place sa te bagi in seama cu mine Daca nu ai vazut pana acum cum arata o penalizare pentru PR te rog sa nu mai faci supozitii. Cand Google penalizeaza pentru PR, atat indexul cat si paginile interne vor fi vesnic with N/A.

Eu nu fac supozitii cand comentez, vorbesc din propria experienta.

Daca esti convins ca ai dreptate ramai cu aceasta parere, pe mine nu ma deranjeaza

Succes!

PS - vezi topicul unde am postat ca am luat PR8 pe 2 site-uri. NU cred ca mai are cineva performanta asta de aici, sau cel putin nu stiu eu.
    Am vazut multe penalizari de vanzari de link-uri, asa ca nu mai presupune ca nu am vazut si ca nu am experienta, la toate am vazut PR=0 si traficul ramas aproximativ constant, eu chiar am recuperat cateva site-uri penalizate pentru vanzare de link-uri sunt si colegi de aici pe forum care pot confirma asta, de exemplu asta Retete Culinare gatite cu dragoste al lui Paul. N/A a fost in cazuri exceptionale, si eu ma refer la penalizare pentru vanzare de link-uri nu stiu ce intelegi tu prin penalizare pentru PR
    PS: Numai stiu daca imi aduc aminte corect si nu fac confuzie dar site-urile alea cu PR 8 si-au pastrat si acum PR? Si din ce stiu PR-ul respectiv a fost o eroare a google nu o super performanta a ta, si eu am primit PR 4 la un site doar cu un singur IBL si ala cu nofollow, dar asta nu inseamna ca am sunt eu super tare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Unul din acele site-uri are PR6, iar ce-l de-al doilea are PR 5 asta dupa 3-4 update-uri de atunci + ca tot atunci le-am vandut deci nu am putut controla PR pentru ca nu mai aveam nici-un interes.

Problema ta e ca nu accepti ca altcineva e mai bun ca tine, mai ales o fata ...lol (glumesc)

Revenind la site-ul expus aici te asigur ca acesta nu este penalizat, daca cel care il detine face doar ce i-am spus mai sus la urmatorul update vei vedea verde in index.

Succes!

Legat de culinare.tv atasez un print screen cu ce ar trebui facut ca sa ia pr pe index pentru ca momentan e praf ca structura de distribuire a PR.
    Imagini atașate Imagini atașate
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 10th November 2012 la 11:35.

Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Raspuns oficial de la Google, despre Pagerank
    De Cristian Mezei în forumul Google
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 28th September 2010, 17:12
  2. Despre headingul h1 in prima pagina a site-ului
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 23rd August 2010, 10:18
  3. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  4. pareri despre etarget
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st August 2008, 21:11
  5. Pareri Despre Jagger (1, 2, 3, Etc)
    De Krumel în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 5th December 2005, 22:02

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii