lovelife, daca tot ai spus de ahrefs.com si majestic, e vreun program care tine pasul putin cu ce a facut google acum? Ms
lovelife, daca tot ai spus de ahrefs.com si majestic, e vreun program care tine pasul putin cu ce a facut google acum? Ms
Nu stiu, noi oricum nu stim ce vede google, nu avem cum sa comparam, doar stiu ca sunt link-uri ce exista si le stiu si pe care majestic si shrefs nu mi lea vazut, dar ce este drept nu am versiunile platite
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nici eu nu am versiunile platite. Unele link-uri se vad mai greu in statisticile lor din ceea ce vad. Mie spre exemplu update-ul recent nu m-a afectat. Am luat penalizare cand s-a introdus pinguinu. Nu stiu insa ce sa fac. Incerc sa scot linkurile sa incerc sa le diluez. Nu stiu daca o merge dar incerc. Vad ca se pune accet pe brand acum.
cred ca in noaptea asta a fost un nou update...
Mai multe detalii, te rog?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
am un site care avea undeva la undeva la 12 k vizitatori trafic doar pe linkuri interne ... si era stabil de la primul update al lor cand a fost cazut pe index.. de dimineata : -74.1% mai mult de 7 zile în urmă, nu prea mai are nimic trafic de prin google. cat despre un prieten.. avea foarte multe siteuri cu 1-2 vizitatori care au crescut foarte mult.
la mine nu se vede nici o modificare, vezi sa nu fie vorba de o penalizare in cazul tau
am mai vorbit cu inca vreo cateva persoane care au observat cresteri.
Lasa-ne un site ca exemplu , ti-am spus , la mine nu s-a vazut nimic pe RO , al tau e pe RO sau in alta limba ?
Sunt dance-uri zilnice si azi a fost unul care cel putin pe mine m-a favorizat putin. Din ce compar eu rezultatele mele sunt similare cu cele de acum 4-5 luni daca nu chiar mai mult.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)