Rezultate 1 la 10 din 27

Subiect: Experiment 1: influenta in SERPS a extensiei domeniului

Afișare hibrid

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    39

Implicit

@Marius interesant studiul tau, dar in astfel de cazuri conteaza foarte mult linkurile. Domeniile pentru care ai facut link building au linkuri din aceleasi surse? De ex daca la un domeniu aduci 10 linkuri, dupa 10 root domains foarte bune, acestea pot cantari cat alte 30 de root domains mai putin bune.

Procentajul de anchor text este aproape la fel la toate, pe cuvintele pe care rankeaza? IP-urile, clasele C sunt la fel pentru toate domeniile?

Cred ca trebuie stiute si lucrurile astea pentru a trage toti niste concluzii plauzibile.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de danielicb Vezi Post
    @Marius interesant studiul tau, dar in astfel de cazuri conteaza foarte mult linkurile. Domeniile pentru care ai facut link building au linkuri din aceleasi surse? De ex daca la un domeniu aduci 10 linkuri, dupa 10 root domains foarte bune, acestea pot cantari cat alte 30 de root domains mai putin bune.
    Procentajul de anchor text este aproape la fel la toate, pe cuvintele pe care rankeaza? IP-urile, clasele C sunt la fel pentru toate domeniile?
    Cred ca trebuie stiute si lucrurile astea pentru a trage toti niste concluzii plauzibile.

Fireste ca s-a urmarit ca acele siteuri sa fie puse in conditii aproape identice.
    Spun aproape fiindca totusi am urmarit sa las cat mai putin loc de identificare a unor tipare si deci nu am facut ca pe siteul X de PR4 sa pun link catre toate cele 5 domenii cu ancora "k1 k2", pe siteul Y tot de PR4 cu ancora "k1" toate samd. Acest lucru ar fi fost 100% concludent, insa si riscurile erau foarte mari.
    Totusi, la modul general pot spune ca a fost un relativ echilibru, mi-ar lua prea mult timp sa stau sa explic intregul sistem.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 18th December 2015, 10:34
  2. Influenta Social Media in algoritmul de ranking al GOOGLE
    De sergiuliano în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th August 2012, 16:49
  3. experiment AdSense
    De serban în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th June 2009, 11:09
  4. Un experiment intr-o zona aglomerata