Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
Pentru ca ce am scris mai sus mi se pare chiar si mie greu de inteles atasez o situatie de undeva de prin aprilie 2012 ptr Top40.
1,2,22 insemana ca siteul ocupa, cu indexul si cu pagini interne, locurile 1, 2 si 22.
Ignorati ptr aceasta nisa extensia .net; exista o anumita explicatie ptr care siteul nu e prezent in SERP decat aleatoriu.
Exista un 1.00 care insemana un 1 simplu pe undeva (mi-a pus excelul aiurea zecimalele si nu am mai modificat prtScreen-ul)

Daca analiza e pentru "tdl", ar trebui sa adaugi si daca concurentii au domenii ce contin "k1,2-8" in domeniu.

Totusi nu cred ca rezulta o regula matematica, pentru ca linkurile difera dpdv calitativ, sau perioada (timp) in care au fost adaugate, presupunand ca dpdv cantitativ sunt aceleasi.

Mai intervine si aspectul continutului si bineinteles al seo-on-page, unde vad ca faci analiza la pagini interioare, sau seo-on-site, imposibil ca toate site-urile sa aibe aceasi calitate a continutului si acelasi seo on-site(on-page)

Deci nu cred ca un studiu matematic e concludent, fiind atat de multe detalii (constante) importante care NU sunt identice. E mult mai simplu de raspuns la intrebarile cu privire la "tdl" exotice, prin rezultatele pe diverse nise, unde "exoticele" sunt prezente!