Rezultate 1 la 10 din 49

Subiect: Studiu de Caz - influenta Google+ +1/shares/reviews asupra Google SERPs

Vizualizare arbore

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    53
    Posturi
    191
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@vertedi

Salut,

cand ai scris "Detin un website cu 804 G+" la ce te refereai? 800 de +1ri are un articol, mai multe articole si cele 800 de +1ri este suma lor sau 800 de +1ri are index-ul site-ului?

Daca cele 800 de +1ri le ai pe index, acelea sunt suma tuturor +1rilor obtinute la diferitele posturi distribuite pe pagina G+ oficiala a site-ului (trebuie sa conectezi pagina G+ la site prin Googe Search Console, astfel personalizezi si URL-ul). Nu am inteles de ce se intampla treaba asta, practic daca distribui 10 posturi pe pagina conectata la site si fiecare post primeste cate 10 +1ri, indexul iti va arata 100 de +1ri chiar daca tu practic nu ai publicat index-ul pe G+ si nimeni nu a dat +1 pe index si nu cred ca ajuta la imbunatatirea pozitiilor. In imaginea de mai jos poti vedea cate +1ri imi arata ca are index-ul unui site de-al meu, dar eu nici macar nu l-am distribuit pe G+. Banuiesc ca daca sterg pagina G+ dispar si +1rile.

2.jpg

In schimb, cu celelalte pagini este diferit: +1rile sunt reale, in alte cuvinte ca sa ai +1ri utilizatorii trebuie sa dea efectiv +1 sau sa redistribuie postul publicat; o redistribuire valoreaza ca un +1, deci daca un utilizator da un +1 si redistribuie postul pe pagina site-ului butonul G+ va arata 2. In imaginea de mai jos vezi cum arata un articol de pe acelasi site.

3.jpg

In imaginea de mai jos poti vedea evolutia site-ului de cand am inceput sa-i public pe G+ articolele. Era stabil de mult timp pe aproximativ 30k unici/luna chiar daca publicam 2-3 articole pe saptamana, apoi din aprilie am inceput sa-i public articolele mai importante pe G+. Dupa cum poti vedea in noiembrie am facut +150k unici. Precizez ca nu am cumparat link-uri, nu am distribuit pe alte site-uri de socializare, doar am continuat sa public articole.

1.jpg

Eu sunt un profan in materie de SEO, deci nu te contrazic; vazand site-urile di semantura ta imi dau seama ca esti un profesionist in acest sector si sunt sigur ca ai mult mai multa experienta decat mine. Eu am vrut doar sa expun experienta mea in legatura cu G+ si cel putin pentru mine G+ a devenit un "must have".
    Ultima modificare făcută de lecktronix; 17th December 2015 la 17:29. Motiv: eroare

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th August 2012, 10:02
  2. Influenta Social Media in algoritmul de ranking al GOOGLE
    De sergiuliano în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th August 2012, 16:49
  3. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 4th November 2010, 17:21
  4. Google SERPs delay
    De raducutzzu în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th June 2009, 23:47
  5. Google SERPs - de la 4 la 1 vazut in vizitatori unici.
    De Mircea Budean în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th October 2007, 17:20

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •