Foarte interesanta informatia si intr-adevar sustine si teoria.Postarile din septembrie n-au decat PR 0, iar cele de prin iulie care erau pe pagina 2 in momentul update-ului de PR, n-au beneficiat de PR-ul homepage-ului.
Foarte interesanta informatia si intr-adevar sustine si teoria.Postarile din septembrie n-au decat PR 0, iar cele de prin iulie care erau pe pagina 2 in momentul update-ului de PR, n-au beneficiat de PR-ul homepage-ului.
Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala
Mai conteaza PR sau mai nou cele mai importante sunt DA si PA ?
Multumesc
Ai postat intr-un topic vechi de 2 ani si ceva. Daca ai fi citit forumul asta macar un pic ai fi vazut ca s-a tot scris peste tot despre asta. PA si DA sunt fake. Nu ai nici o garantie daca te iei dupa ele.
Citeste si tu forumul si mai ales topicurile mai noi, sunt pline de informatii legat de asta.
Trebuia sa te uiti un pic mai jos in sectiunea Google http://forum.seopedia.ro/google/3155...m-ghida-5.html , e grea viata asta.
Also Domain Authority has been changed. check.
Something has changed, check.
In ce sens? De ce zici asta? Surse?
Retired
nu cred ca mai e asa de important pr
Ei as! Nu cred ca ar avea cineva dureri de burta cu un PR 4-5, asa este? Important inca mai este - ca nu ne prea ajuta, este altceva.
Atat timp cat nu sa mai facut update la PR numai are nici o valoare. Din ceea ce am vazut toti se axeaza nu pa DA ci mai degraba pe PA si in sepecial toate firmele care apeleaza la SEO.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)