eu am avut blogul pe blogspot cu PR 1. la sfarsitul lui iulie m-am mutat pe domeniu .ro si am trecut la N/A. dupa trecerea pe .ro, am adus mult mai des continut (care am inteles de pe aici ca nu prea conteaza la calcularea PR) si cateva link-uri. ieri am primit din nou PR1 si nu stiu daca mi l-am reprimit pe cel pierdut (parca Dan imi spunea odata ca la primul update de PR imi voi recapata marele punct pierdut), fara sa se ia in considerare "activitatea" de dupa trecerea pe domeniu propriu, sau am batut pasul pe loc...
Site cu articole postate aproape zilnic (3-500 cuv) , vechime din iulie a.c. , 91 Root Domains , link-uri aduse de pe pr 5,4,3,2,1,0 ..am primit doar PR1.
Vi s-a intamplat ca un domeniu vechi care avea PR dupa update sa obtina un frumos NA?
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Penalizat pentru vanzare de link-uri, ai vazut cate link-uri platite sunt in prima pagina
Facem trafic taica
ON Topic
Din ce am vazut eu nu conteaza doar numarul de link-uri si cate link-uri tari ai
E un fel de medie ponderata a link-urilor primite
Daca ai un singur link si ala e de pe o pagina PR 9 e posibil sa primesti un PR 7, PR8
Daca ai 2 link-uri PR 9 si 1000 PR1-PR0 (domenii tot slabe) vei avea cel mult un PR 6 dar cel mai probabil un PR 4-5, link-urile de pe pagini PR mic vor scadea ponderea link-urilor din pagini PR mare, dar ele te ajuta sa cresti in pozitii mai bune (cu toate ca observ ca noul pinguin tine cont si de proportia de link-uri de pe pagini slabe, medii si autoritare)
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Un blog neactualizat de mai bine de 6 luni pe wordpress.com a luat PR2 de la 0. Nu am niciun backlink.
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)