pai poti folosi un addon pentru chrome sau pentru fire fox, si iti arata page rankul pentru fiecare pagina in parte..
pai poti folosi un addon pentru chrome sau pentru fire fox, si iti arata page rankul pentru fiecare pagina in parte..
Cand credeti ca se va face urmatorul PR update?luna asta sau mai?
Poate luna asta, poate luna mai... rabdare, si cu PR-ul si cu posturile.
In primul rand, e irelevant cand se face update-ul, decat daca te intereseaza doar sa vinzi link-uri.
Oricum nu stie nimeni cand va fi urmatorul update... Totul e doar o banuiala, o presupunere pe baza update-urilor precedente. In mod normal, au facut un update la 3 luni, deci.... urmatorul ar putea fi in mai. Uite aici un history daca te intereseaza: Google Pagerank Update History (Last February 2013 Update)
Dar eu zic sa nu-ti mai consumi energia aiurea cu chestii dintr-astea si sa-ti focusezi atentia pe ceva mai util.
Signatura lipsa
In jurul datei de 15 mai.....din ce am aflat eu...
Google SUA ....si apropo tocmai am cumparat fani de la tine pt 3 pagini......nu este corect sa dai calificativ pana nu intrebi........
Salut,
Pe cat februarie a fost?
Cine poate sa-mi zica daca atunci cand se face update si un webstie nici nu a crescut (PR) dar nici nu a scazut , asta inseamna ceva rau... sau doar nu a mai avut nicio evolutie in acest sens?
Am un site cu o vechime de 3 ani si are PR3 insa in ultimul an nu a mai crescut (desi linkuri a mai primit, dupa directoate, site-uri de socializare, si cateva advertoriale).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)