yep la mine(pe blogul unui prieten) update down de la pr1 la pr 0 pt un blog pe wordpress inexplicabil
yep la mine(pe blogul unui prieten) update down de la pr1 la pr 0 pt un blog pe wordpress inexplicabil
de ce este asa inexplicabil ?
Offtopic/Gluma: din ce inteleg eu, blogul este inexplicabil "blog pe wordpress inexplicabil"
Ontopic: nu este asa surprinzator, am avut si eu scadere de PR cu -1 pe un blog pt care am mai pus ceva link-uri. O posibila explicatie: la precedentul update google a vazut niste backlink-uri care aveau un anumit PR si mi se cuvenea PR-ul X, acum paginile de unde am backlink-uri poate au pierdut din PR, s-a recalculat si pt mine si a iesit cu -1.. Irelevant
Signatura lipsa
Am modificare de PR la un site din semnatura (-1) iar la un site nou de vreo 6 saptamani am PR2 la o pagina interna si PR 1 la index.
In rest vad ca mai nou google promoveaza site-uri parasite in top la cautari, in nisa mea a urcat pana in top 6 un site care era pe pagina 2 sau 3 si nu e updatat din 2011!
In paralel mai observ ca o consecinta grava faptul ca mai la toate cautarile mele apar in top la cautari site-uri de ziare sau televiziuni care practic au invadat rezultatele cautarii doar pt. ca au scris si ele un articol pe tema respectiva si ne ineaca atat pe mine cat si pe vechii mei competitori.
Probabil G se ingrijoreaza ca nu se mai vand fituicile la colt de strada si a zis sa le dea o mana de ajutor si sa ii urce la toate cautarile importante sa faca si ei trafic din toate nisele ca nu cumva sa moara de foame.
PR update am ajuns de la zero la 3pentru domeniu inregistrat in urma cu aprox 2 luni...
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
1/10 am ramas unde eram..
La mine PR 0 pe index si PR 2 pe o pagina interioara.
Am vazut ca au disparut linkurile din WMT catre siteul meu, de la 15 linkuri initial la 2 si mai apoi la "date insuficiente".
Oare ce o insemna asta?
Cum pot verifica pentru toate paginile siteului ?
scuze de off topic.
Cum verifici si pentru index, gata oameni buni, update-ul a trecut, ne auzim doar la urmatorul update!Cum pot verifica pentru toate paginile siteului ?
scuze de off topic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)