Noile schimbari nu au lovit doar pe cei care folosesc white hat,ci si pe cei care folosesc black hat. Eu unul cred ca acesti algoritmi nu vor fi pastrati si in toamna vor fi schimbati,pentru ca rezultatele aratate in cautari sunt irelevante(exemplu mai multor subpagini dintr-un site pe prima pagina).
Google si-a batut joc de milioane de afaceri online special pentru a-si mari profitul din adwords. Imi pare rau sa zic,dar si utilizatorii au plecat capul si joaca dupa cum canta ei. Nu am vazut nici o miscare in lume cum a fost cu ACTA si SOPA de boicotare a acestor schimbari(nu neaparat in strada,ci in mediul online) .
Daca mai multi useri nu ar mai fi folosit adsense sunt sigur ca lucrurile nu ar fi ramas asa,insa ne complacem pentru cativa euro castigati din adsense sau pentru ca am urcat dintr-o data in locul celor care erau de ani de zile pe prima pagina,nefacand nimic.
Personal am observat ca si cei care au urcat pe prima pagina si au ramas acolo cateva luni,acum scad pe capete.
Marketingul online in ceea ce priveste traficul organic provenit din seo devine o incertitudine daca ti se duc pe apa sambetei site-urile o data la cati ani cand se fac schimbari totale de algoritmi.

Răspunde cu citat