Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Sfarsitul erei Google asa cum o stim + plan de salvare

Afișare hibrid

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Unii au mers i mai departe si vorbesc chiar despre sfarsitul lui Google. Teoria nu mi se pare tocmai utopica, de exemplu cati dintre voi va mai amintiti de hotbot sau altavista? Toate au un inceput, o perioada de glorie si un sfarsit.

Cred ca sfarsitul lui Google va veni odata cu sfarsitul PC-ului, ce va fi inlocuit de gadgeturi din ce in ce mai performante, la fel cum PC-ul a inlocuit la vremea lui masina de scris, desi nu multi au prevazut asta la vremea respectiva.

Nimic nu tine o vesnicie, totul se transforma .

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    59

Implicit

Putem gandi pentru o secunda si la nivel global.

Nume ca Google, Facebook, Amazon, Ebay conduc lumea afacerilor bazate pe web. Toate sunt corporatii. Ori, in ziua de azi, se stie deja ca nu guvernele controleaza lumea, ci corporatiile. Iar cu ele, individul de rand nu are mari sanse de succes.

Ganditi-va numai de ce forte avocatesti ai nevoie pentru a le tranti un lawsuit... Mai ganditi-va la ce au facut cu criza din 2008 incoace. Nu stiu cati au verificat, eu am calculat, PIB-ul Romaniei s-a redus cu aprox 16% in 2008, iar eu unul era sa-mi pierd afacerea atunci. Din cauza unor indivizi in costume elegante de pe Wall Street, care au dus jocul cu banii si nesimtirea la limita, spre folosul propriului buzunar, lasand milioane de oameni fara proprietati.

Intr-unul din filmele despre teoria conspiratiei, mi-a placut o fraza. Mussolini avea o vorba: Cand interesele corporatiei le depasesc pe cele ale individului, acesta este fascism. Food for thought.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. salvare adrese mail
    De Paul în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 12th June 2012, 22:59
  2. [cumpar] Plan de afaceri
    De Bogdan Calin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 5th July 2011, 17:35
  3. Configurare statistici on server godaddy Deluxe plan?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th November 2010, 01:00
  4. Ghid: Plan SEO Complet
    De Tudi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 62
    Ultimul Post: 20th November 2010, 19:44
  5. Sfarsitul internetului ... :)))
    De zzzttt în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th May 2007, 17:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •