Ca sa va dati seama exact de ce apar rezultatele OK acum, urmariti acest video:
http://video.google.com/videoplay?do...48594071648913
Ca sa va dati seama exact de ce apar rezultatele OK acum, urmariti acest video:
http://video.google.com/videoplay?do...48594071648913
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mai nou numarul de IBL e acelasi, doar ca altele sint site-uril.
Personal speram ca ptr. site-ul meu sa dispara ca IBL un anumit link.
Ar trebui de urmarit inca.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
da deci e foarte enervant
acum cateva zile am reusit sa ajung pentru cautarea bilete de avion pe pagina doi iar acum am disparut total desi tool-ul lui shoe imi arata locul 21. ma gandesc sa n-am densitatea prea mare de cuvinte cheie, am inceput sa mai scot...
wtf?
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Apropos de densitate keys (m-am mirat tare si eu): sunt la inceput de pag.2 pe un key cu 10mil rezultate, fara sa optimizez off-site, iar pagina respectiva are o singura data key-ul respectiv in content (intr-un html echivalent cu 7 pagini A4...).
Asa ca nu stiu ce sa mai cred despre densitatea cuvintelor cheie, sincer....
Cred ca-s schimbari serioase in altgoritmul Google in ultimul timp; altfel nu-mi explic.
densitatea cuvintelor targetate, in pagina, a fost singurul lucru care niciodata nu m-a interesat. le-am pus pe pagina in scriere normala, fara sa contorizez sau sa fortez scrierea... si le-am folosit intotdeuna in title si meta description. de asemenea folosesc operatorul ~ pt. cuvintele pe care google le considera inrudite.
cred ca am mai spus-o dar eu sunt de parere ca totul se face din ibl-urile catre pagina respectiva cu anchor text corespunzator.
pina acum sunt multumit de rezultate
Conteaza si ce are concurenta "la activ" ca sistinere pentru cautarea respectiva.
Doar cu densitatea cuvintelor nu reusesti mare lucru. Dar e destul de bine sa ai aceasta densitate.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)