eu nu am avut scaderi de trafic; ba, chiar la un agregator mi-a crescut si PR-ul fenomenal de mult; in schimb pe site-ul cu continut fresh mi-a scaut PR-ul cu 1, dar la trafic nu am avut modificari; ce-i drept, le si promovez zilnic...
eu nu am avut scaderi de trafic; ba, chiar la un agregator mi-a crescut si PR-ul fenomenal de mult; in schimb pe site-ul cu continut fresh mi-a scaut PR-ul cu 1, dar la trafic nu am avut modificari; ce-i drept, le si promovez zilnic...
am o problema foarte mare cu situl System Requirements for Games and Software , a scazut rau de tot in cautari pe google, articole sunt originale, cand postam un joc apare printre primele poziti in google.com de exemplu <nume joc> system requirements, acum apare pe paginile 5-6. Ce sfat imi da-ti? renunt la site?
Trafic-ul si-a revenit, update-uri am in jur de 2 saptamanal. PR-ul a crescut pe unele pagini.
Am simtit si eu o crestere, pe blogul de tehnologie a crescut traficul cu 40% in ultimile 40 de zile si asta datorita unor articole vechi care ies acum pe primul loc pe anumite cautari. Pe alte site-uri am avut cresteri mai mici de 20% insa e bine si asa.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Da, Google iar a facut schimbari majore la algoritm.
Ca sa vezi...chiar pe data de 9 Noiembrie (ziua in care Google a inceput sa testeze noile quality rules), "rock starul" Matt Cuttssi Amit Singhal au vorbit la PubCon despre viitorul Google 2012. Coincidenta? Eu zic ca nu!
Dupa update-ul "Freshness" de acum 6 zile unele site-uri penalizate de Panda mi-au crescut cu 30%, fapt care mi-a confirmat ca algoritmul lor a nu a fost chiar asa de bun. Pana si Matt Cutts a dat de inteles ca nu exista algoritm perfectsi aici cred a incercat sa se scuze intr-un fel sau altul!
Ca sa ne mai calmeze putin dupa toate aceste "traumele" pe care le-am avut in perioada asta de schimbari, cei de la Google au mentionat ca din 2012 vor da mai multe explicatii la viitoarele update-uri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)