Am aproape 500 de pagini in sitemap. Mai exact, 496.
Ce se va intampla cand va ajunge la 500? Va trebui sa fac alt sitemap? Paginile astea imi vor dispare?
Ajutoooor!
Am aproape 500 de pagini in sitemap. Mai exact, 496.
Ce se va intampla cand va ajunge la 500? Va trebui sa fac alt sitemap? Paginile astea imi vor dispare?
Ajutoooor!
Vand Advertoriale (pr 5)
eu am 200.000
Stai linistit, se spune ca google le ia in calcul doar pe primele 50.000 in calcul, dar ma indoiesc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ar trebui sa incerci multiple sitemap. Si un scurt ghid.
Ultima modificare făcută de Nichita; 15th October 2011 la 18:53. Motiv: Adaugat link suplimentar.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Arunca-ti un ochi si aici. Eu nu m-as baza pe un plugin, chiar daca se presupune ca stie ce face.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Arunca o privire si aici: Sitemap Generator - Create XML HTML Site Map online + SEO Tool
Eu il folosesc constant. Vezi sa ai Java instalat.
Am trecut de 600. Deci nu e nici-o problema.
Eu credeam ca dupa 500, o va lua de la 0. (Eh... incepator)
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)