Salut.Am un forum lansat in septembrie 2008.Si numarul mesajelor a inceput sa creasca dar mai ales continutul acostora,sunt mesaje cu mii de caractere.Google mi-a indexat siteul la fel si yahoo si msn ,dar ma dezamageste numarul mic de pagini indexate in comparatie cu nr de mesaje.
Mai exact am aproximativ 6900 de mesaje si multe din acestea au peste 9000 de caractere.google imi viziteaza des siteul dar nu vad progrese la pagini indexate.
La cautare imi zice ca am 100 de pagini indexate.Majoritatea contin doar numele subioectului si informatii deloc interesante :'conectare,mesajul,urmator,inregistrare,permisiun i'
Am creat un sitemap cu xml-sitemap si am creat o pagina html noua si am adat copy-paste la sitemapul in format html.Evident nu am reusit pentru ca este prea mare acel cod si nu stiu cum sa separ sitemapul .
Nu ma prea pricep la sitemapuri si sincer nu stiu cum sa fac pentru ca paginile sa fie indexate mai repede si sa se evite indexarea paginii de inregistrare sau login .Din cate am observat paginile indexate apar afisate in google dupa aproximativ 3 luni de la postarea lor si sincer ma deranjeaza.
Am mai intrebat pe un forum dar nu mi-au raspuns.