Salut, nisa este ceea de medicina. Persoana care cu care voi colabora va lua un site de jos, domeniul are 2-3 luni vechime, nu e cine stie ce. Nu este un domeniu special si asa mai departe.
Sincer sa fiu, m-am gandit sa colaborez pana acum cu o persoana, dar persoana respectiva mi-a zis ca vorbesc prostii si ca pentru el nu se merita sa lucreze in conditiile impuse de mine, de asta am si facut topicul acesta sa ma informez ca sa nu cumva sa dau cuiva iar cu paru-n cap..
Uite ce i-am propus:
Sa semnam acel contract, ce o fii pe un an de zile.
- Primele 3 luni sa fie platit cu 100 $ / luna.
- Urmatoarele 3 luni sa fie platit cu 150 $ / luna (Iar deja de aici am si eu pretenti, site-ul deja trebuie sa apara in rezultate mai serios si sa ceva rezultate in SERPs, dar si pe partea de trafic (stiu ca nu se garanteaza pe partea de trafic cu nimic, dar de asta incep cu persoana respectiva cu un site nou, sa ne alegem KW-urile si asa mai departe pentru ca in circa 6-9 luni sa vad si ceva rezultate).
- Pana in 9 luni putem ajunge la 200 $ / luna, dar asta in conditia in care deja vad rezultate, daca nu mergem tot pe 150.
- Iar urmatoarele 3 luni cu 250, dar aici iar vorbim de rezultate.
I-am oferit tot odata si 10 articole lunare pentru a le trece prin site-uri ce accepta advertoriale, i-am oferit si campanii de 50 comentarii sau inscrieri in directoare web lunar a cate 50 pentru site-ul nou, totul era doar sa-mi zica ce sa fac.
I-am oferit tot odata si un minim de 30 de articole lunare pentru site pe care sa le optimizeze si sa le promoveze ori cu ajutorul meu (eu facand campaniile de linking, ori sa le faca el cum doreste).
Astfel spus, vreau ca dupa un an sa vad rezultate, nu vreau rezultate imediate si nici sa-mi lucreze cineva pe gratis, dar vreau rezultate.
Ps. Legat de ceea ce ai zis ca sa ma descurc eu, m-as descurca, dar nu sunt sigur de mine si decat sa investesc in continut, promovare si asa mai departe iar la un moment dat sa cada tot pentru ca am gresit, ar fii o pierdere mare.

Răspunde cu citat