Pentru inceput as vrea sa-mi cer scuze daca am deschis topicul intr-o categorie nepotrivita.
Bun, acum despre problema mea.
Doresc sa deschid un site pe engleza, dar as dori ca optimizarea sa mi-o faca o persoana care lucreaza in domeniul asta de mai mult timp si poate sa-mi garanteze intr-un procent de 60-70 % succesul, as vrea sa stiu si eu care sunt costurile lunare pentru optimizare, aici vorbind de onorariul persoanei care face optimizarea + ce costuri ar mai fii pe partea de optimizare. Nu am avut inca ocazia sa lucrez cu cineva care sa-mi faca optimizare web, deci nu stiu absolut nimic de preturi si asta m-ar interesa foarte tare.
Daca se poate, puteti sa-mi lasati niste oferte pe PM sau aici in topic si eventual si niste sfaturi incotro s-o iau ?
Tin sa mentionez urmatoarele:
- As dori ca persoana cu care colaborez sa semneze impreuna cu mine un mic contract, legalizat si asa mai departe pentru a fii sigur si eu de banii mei, dar si el.
- As dori sa stiu cam care este media de asteptare pentru o reusita in google.com (in .ro pot sa spun ca ma descurc si eu, dar unde-i o competitie prea mare chiar n-am habar de unde sa incep).
- Per total care ar fii costurile pentru optimizarea unui site web.
PS. Tin sa mentionez ca topicul asta este deocamdata unul informativ, revin peste o luna cu o cerere de genul, dar acum as dori niste informatii din partea voastra pentru a stii incotro s-o iau.