Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Cresterea unui site/blog pe .com

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    357
    Putere Rep
    28

Implicit Cresterea unui site/blog pe .com

Pentru inceput as vrea sa-mi cer scuze daca am deschis topicul intr-o categorie nepotrivita.

Bun, acum despre problema mea.

Doresc sa deschid un site pe engleza, dar as dori ca optimizarea sa mi-o faca o persoana care lucreaza in domeniul asta de mai mult timp si poate sa-mi garanteze intr-un procent de 60-70 % succesul, as vrea sa stiu si eu care sunt costurile lunare pentru optimizare, aici vorbind de onorariul persoanei care face optimizarea + ce costuri ar mai fii pe partea de optimizare. Nu am avut inca ocazia sa lucrez cu cineva care sa-mi faca optimizare web, deci nu stiu absolut nimic de preturi si asta m-ar interesa foarte tare.

Daca se poate, puteti sa-mi lasati niste oferte pe PM sau aici in topic si eventual si niste sfaturi incotro s-o iau ?

Tin sa mentionez urmatoarele:
    - As dori ca persoana cu care colaborez sa semneze impreuna cu mine un mic contract, legalizat si asa mai departe pentru a fii sigur si eu de banii mei, dar si el.
    - As dori sa stiu cam care este media de asteptare pentru o reusita in google.com (in .ro pot sa spun ca ma descurc si eu, dar unde-i o competitie prea mare chiar n-am habar de unde sa incep).
    - Per total care ar fii costurile pentru optimizarea unui site web.

PS. Tin sa mentionez ca topicul asta este deocamdata unul informativ, revin peste o luna cu o cerere de genul, dar acum as dori niste informatii din partea voastra pentru a stii incotro s-o iau.

LexBruckner este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

Implicit

Costurile pot varia de la 0 (in cazul in care te descurci singur si nu vrei sa investesti) pana la 100000$ poate si mai bine. Nu stiu cine iti poate garanta ca vei fi primul intr-o cautare cu 10-20 de miliarde de rezultate mai ales daca e un site nou. Depinde de nisa si de banii pe care esti dispus sa ii investesti. banii fac lumea sa se invarta si implicit web-ul sa se muleaza perfect pe filozofia asta.
    Un serviciu de optimizare incepe de pe la 500 de euro/an. Nu stiu daca s-ar inhama cineva pentru mai putin de atat. Daca dai mai multe detalii cum ar fi vechimea domeniului si nisa pe care vrei sa o abordezi poate vei primii ceva mai multe detalii.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    357
    Putere Rep
    28

Implicit

Salut, nisa este ceea de medicina. Persoana care cu care voi colabora va lua un site de jos, domeniul are 2-3 luni vechime, nu e cine stie ce. Nu este un domeniu special si asa mai departe.

Sincer sa fiu, m-am gandit sa colaborez pana acum cu o persoana, dar persoana respectiva mi-a zis ca vorbesc prostii si ca pentru el nu se merita sa lucreze in conditiile impuse de mine, de asta am si facut topicul acesta sa ma informez ca sa nu cumva sa dau cuiva iar cu paru-n cap..

Uite ce i-am propus:

Sa semnam acel contract, ce o fii pe un an de zile.
    - Primele 3 luni sa fie platit cu 100 $ / luna.
    - Urmatoarele 3 luni sa fie platit cu 150 $ / luna (Iar deja de aici am si eu pretenti, site-ul deja trebuie sa apara in rezultate mai serios si sa ceva rezultate in SERPs, dar si pe partea de trafic (stiu ca nu se garanteaza pe partea de trafic cu nimic, dar de asta incep cu persoana respectiva cu un site nou, sa ne alegem KW-urile si asa mai departe pentru ca in circa 6-9 luni sa vad si ceva rezultate).
    - Pana in 9 luni putem ajunge la 200 $ / luna, dar asta in conditia in care deja vad rezultate, daca nu mergem tot pe 150.
    - Iar urmatoarele 3 luni cu 250, dar aici iar vorbim de rezultate.

I-am oferit tot odata si 10 articole lunare pentru a le trece prin site-uri ce accepta advertoriale, i-am oferit si campanii de 50 comentarii sau inscrieri in directoare web lunar a cate 50 pentru site-ul nou, totul era doar sa-mi zica ce sa fac.
    I-am oferit tot odata si un minim de 30 de articole lunare pentru site pe care sa le optimizeze si sa le promoveze ori cu ajutorul meu (eu facand campaniile de linking, ori sa le faca el cum doreste).

Astfel spus, vreau ca dupa un an sa vad rezultate, nu vreau rezultate imediate si nici sa-mi lucreze cineva pe gratis, dar vreau rezultate.

Ps. Legat de ceea ce ai zis ca sa ma descurc eu, m-as descurca, dar nu sunt sigur de mine si decat sa investesc in continut, promovare si asa mai departe iar la un moment dat sa cada tot pentru ca am gresit, ar fii o pierdere mare.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

Sfatul meu ar fi in conditiile date de tine, sa te ocupi tu sa iti alegi keyword-urile , sa scrii articolele dupa long-tailuri bune si sa il bagi in directoare primele luni.Faci un cont de twitter si fb ,da follow la site-uri din domeniu, la oameni cu adevarat interesati, lasa comentarii pe site-urile/forumurile din aceeasi nisa , unde se poate mai pune un link , fi sigur ca site-ul arata foarte bine si articolele sunt interesante, obtine ceva feedback , incearca sa devii o autoritate in domeniu , e mult mai bine decat sa aduci o caruta de link-uri la un site care poate nu le merita.Cu atat mai mult pe .com conteaza din ce in ce mai mult experienta user-ului , abia apoi dupa 6 luni poti incepe si o campanie de link-building mai serioasa .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Pe nisa medicina este competitie destul de mare, de aia si eu iti recomand sa mizezi pe keyword-uri long tail, dar ai grija cum alegi cuvintele cheie. Vezi cate cautari exacte au sau eventual phrase, daca folosesti Google AdWords keyword tool. Nu te uita la broad. Dar n-ai putea sa ne spui aici keyword-ul principal si sa vedem si noi competitia? Pt ca sunt termeni pentru care 100$ pe luna este foarte putin zic eu si nici nu poti avea cine stie ce rezultate in cateva luni pt cuvantul cu competitie mare. Dar asa, daca mergi pe long tail, poti urca in prima pagina destul de lejer, cu site-ul bine optimizat onpage si cateva deep links spre fiecare pagina.

Si inca o chestie, avand in vedere ca site-ul este nou, va fi si mai greu pt cuvinte cheie cu competitie mare... Dar cel mai simplu ar fi daca ne-ai da keyword-ul principal..
    Signatura lipsa

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    357
    Putere Rep
    28

Implicit

Nu am ales inca un kw principal sincer sa fiu pentru ca sunt indecis. Am facut prostia de a alege un keyword cu cautari putine la un blog in .ro si mi-a luat vre-o 7-8 luni pana am ajuns pe prima pagina cu un alt kw care avea mai multe cautari lunare.

Vreau de altfel sa incep cu un KW puternic, sunt constient ca nu voi prinde primele pozitii in primul an, dar nici nu pot sa cer asta. In schimb, as vrea pozitii pe articole, pe categorii, pe cautari mult mai mici, dar care sa fie pe prima pagina si sa aduca traficul de inceput.

Maldinii, m-am gandit si eu sa fac optimizarea si sa investesc mai mult in continut, dar sincer parca mi-e frica sa nu gresesc si sa esuez, iar daca cad e clar ca imi cad si mie niste banii in "proiectul" asta.

raducu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    13th August 2011
    Locaţie
    Targoviste
    Vârstă
    33
    Posturi
    183
    Putere Rep
    26

Implicit

Este competitie mare intradevar dar daca aduci articole unice si putina promovare iti faci si tu loc printre ele si furi ceva trafic.
    Iti sugerez sa achizitionezi domeniul de acum si hosting extern, apoi posteaza cateva articole si incepi sa aduci backlink-uri.
    Daca reusesti sa ai 200/vizitatori/zi cu adsense castigi pe putin 10-20 E/zi.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

100$ pe com pe nisa health e bugetul la nivelul unui mns necompetitv. Asta inseamna cand ajungi nr 1 pt keywordul tau principal, o sa ai cam 100 uv pe zi - cu tot cu longtailuri. Daca iti imaginezi mai mult de atat, incepi sa ai asteptari nerealiste.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    357
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    100$ pe com pe nisa health e bugetul la nivelul unui mns necompetitv. Asta inseamna cand ajungi nr 1 pt keywordul tau principal, o sa ai cam 100 uv pe zi - cu tot cu longtailuri. Daca iti imaginezi mai mult de atat, incepi sa ai asteptari nerealiste.
    Nu te-am inteles, ai putea sa explici mai in detaliu te rog ?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Banuiesc ca voia sa zica, ca pentru 100 de $ lunar, cineva iti va optimiza pt un cuvant cheie nu foarte competitiv, care implicit are si putine cautari. De aceea, cand vei fi sus pe google pt cuvantul respectiv si pt alte keyword-uri long tail, vei avea max 100 vizitatori unici pe zi... Asta e un fel de traducere a ce-a zis Nic

Totusi, sa zici ca vrei un blog pe nisa medicina e cam vag. Daca ai putea oferi macar un cuvant cheie, chiar daca nu principal, dar macar care ar putea fi related. Oricum, conteaza si cat de serios va fi proiectul si pt ce ai nevoie, pt ca daca e vb doar de un site afiliat sau adsense, poti pune freelanceri sa scrii continutul, tot ei sa ti-l optimizeze. Daca chiar vrei sa incerci un mic business online pe nisa asta, o sa ai nevoie de articole de calitate si in cazul asta, banuiesc ca ai un anumit domeniu in minte, nu?
    Signatura lipsa

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Metode de monetizare a unui site/blog
    De Vali D în forumul Utile
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 12th September 2012, 10:19
  2. UX-ul unui blog
    De Alex Dumitru în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 21st December 2010, 05:49
  3. Cresterea nr de vizitatori pentru un site
    De lodging4all în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 5th June 2009, 17:36
  4. Cresterea securitatii serverului
    De marcos29 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th November 2008, 09:07
  5. Promovarea unui blog medical in limba engleza
    De Psyche în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st February 2007, 15:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.