Nichita este superba ideea cu bannerele deoarece se stie ca au un CTR mai mare dar... nu am unde sa le pun in majoritatea cazurilor ( + plus ca siteurile n-au sigla deci trebuie sa fac niste bannere dupa capul meu si ideea este sa fie evident ca discutam despre aceasi firma, un banner poate sa lase senzatia de reclama ).
Problema este schimbarile de algoritm din ultima perioada ( sau poate erori google... 2010 Google Holiday Relevancy Algorithm Update? | SEO Book.com - imi place la nebunie numele articolului, domnul G putea sa astepte Craciunul... sau poate atunci o sa-si revina! In fine ). Studiind thredurile despre probleme SERP din ultima perioada am ajuns sa fiu speriat de linkuri. Ok, linkurile din retea pot insemna un avantaj imens dar... merita riscul?
Ar interesant de vazut daca au aparut diferente SERP ( negative! ) semnnificative si in cazul siteurilor care nu fac parte dintr-o retea si nici n-au primit linkuri de la vreo retea ( daca a picat toata reteaua x automat si linkurile pe care le-a oferit altora nu mai conteaza ).
ps: siteul pe care il am ca pagina personala are pozitii constante si nici o tangenta cu vreo retea dar este un exemplu foarte prost deoarece nu are pozitii bune pe nimic... ( este degeaba, chiar schimb domeniul si cms-ul zilele astea ).

Răspunde cu citat