Din Octombrie am un site cazut, am deschis thread-ul acesta la vremea respectiva. Ce pot spune, contentul e in engleza iar site-ul a cazut brusc de pe primele pozitii pe paginile 5-6. Am trimis Reconsideration Request la Google, am primit raspunsul standard, fara ca site-ul sa isi revina in vreun fel.
Posturile noi nu vrea sa le mai indexeze desi initial le indexa in cateva secunde de la publicare. Acum le indexeaza maxim dupa cateva zile, iar din paginile vechi a inceput sa elimine. Botul are activitate destul de intensa pe site. Ce cauta pe acolo ? Ce vrea sa gaseasca ? Numai el stie.
De cateva zile i-am modificat tema la cea initiala, cand site-ul mergea bine. M-am gandit ca o fi vreo problema cu tema si lui Google nu ii convine ceva.
In plus, cea mai tare chestie care mi s-a intamplat. De vreo doua saptamani Google a indexat addon domeniul ca si subdomeniu. Practic site-ul sitepenalizat.com e un addon domeniu al unui site root.com
Acum, fara vreun link catre el, Google a indexat sitepenalizat.root.com ! I-am dat redirect 301 si astept sa il scoata din index.
@Big, ai incercat sa muti contentul de pe site-urile penalizate in trecut pe un alte domenii ?

Răspunde cu citat