Rezultate 1 la 10 din 44

Subiect: Scadere trafic octombrie - noiembrie? Penalizare?

Vizualizare arbore

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.624
    Putere Rep
    54

Implicit

cadere.jpg

Pai ce pot sa spun, siteuri .ro, divertisment infiintate din 2007 si in primele 3-4 luni au urcat spectaculos dupa care s-au mentinut asa pana in primavara lui 2008... Fara black hat, totul curat, ba mai mult in ultimele luni inainte de picaj chiar nu intervenisem cu nimic, nu facusem modificari in siteuri, nu se pune problema de over optimization, nimic... Au cazut brusc pe pagina 6 pt keywordurile principale, de la 3-4 k zi, au de atunci in jur de 90 vizite /zi constant cu fluctuatii de 5 maxim 10 vizite.
    Acum sincer eu nu-mi dau seama de unde mai vin aia 90 vizitatori/zi pt ca in timp eu mi-am luat gandul de la acele siteuri si am scos/updatat cu noi url-uri toate backlinkurile principale, deci practic nu stiu ce le mai mentine pe pagina 6
    Mai multe nu prea stiu ce sa spun, daca stiam probabil ca reuseam sa remediez problema...

Acum as avea o intrebare off topic pt cei ma experimentati ca mine: As vrea totusi sa nu renunt la acele siteuri ca de costat nu ma costa mai nimic sa le tin online. Cum credeti ca e mai bine sa ma folosesc de ele? Sa pun pe ele backlinkuri catre diferite siteuri de interes, sau sa le fac redirect 301 catre diferite siteuri de acelasi tip? Gandul asta ma bate de cateva luni si nu am putut lua o decizie...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 6th December 2010 la 20:53.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scaderi masive de trafic in Octombrie ?
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 14th December 2010, 08:40
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th November 2010, 22:29
  3. Problema grava ? scadere in trafic si in serps
    De Ionut D în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd May 2010, 10:58
  4. trafic google in scadere
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 8th February 2009, 19:16
  5. Scadere trafic director web
    De lovelife în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th January 2009, 15:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •