Detin un site de Marturii pentru botez , Magazin marturii cu o gama variata de marturii pentru nunta si botez si un magazin de Papioane
probabil o penalizare sau o corectie. nu observ o modificare de pr. e destul de greu sa fie update de pr si sa iti scada toate site-urile la 0.
Acum pe bune, incetam si noi cu postarile astea care nu au legatura directa cu un UPDATE??? S-a scris ca exista corectii din partea Google. As vrea ca acest topic sa nu fie umplut cu postari offtopic. Eu, ca si alti membri ai forumului intram aici cand vedem ca se posteaza cu gandul ca e un UPDATE insa ajungem sa citim ca site-ul meu X a scazut de la PR10 la PR0, wooow, ce ma fac? Chill out! Ia o pastila, ceva si stai calm.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
De acord. +1 de la mine pt propunerea lui Dragos
Signatura lipsa
PR Updateeee
Cresteri sau scaderi la voi?
Da, a fost update. Am primit -1 la un blog. Adica am ramas cu PR 1.
LE: PR 2 de la 0 la un alt blog si PR 1 de la 0 la un alt blog![]()
Mda ... Spre fericirea multora se pare ca se desfasoara un nou update
Am avut ceva cresteri de la 0->4 , de la 0->3, de la 0->2 , precum si o scadere la un site de care nu m-am mai ocupat.
Personal cel mai mult ma intereseaza daca vom avea si modificari in serp. Daca nu... aceste cresteri de pr ... pentru mine sunt useless
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
La mine a ramas cam la fel. Ma bucur ca un blog pe .com a trecut de la 2 la 4.
Din pasiune, fotograf
si eu am scaderi de page rank si surpinzator pierd si prima pozite in serp pe o cautare importanta
Este in curs de actualizare ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)