vai... cat de penibil
ms. pt. link
vai... cat de penibil
ms. pt. link
Are cumva loc un google PR update ? La site-urile mele nu am observat o schimbare dar am vazut modificari la unele site-uri cu care am facut LE
In jos......nu sunt site-urile mele asa ca nu ma pot pronunta daca au fost penalizari...
din cate am citit din diverse surse prin martie s-ar putea sa vina urmatorul PR updateacum nu stiu exact sa zic cand.
cat despre scaderile izolate de PR la unele site-uri, mai face Google din cand in cand corecturi.
Vad ca se face ceva update de IBL. S-ar putea ca destul de repede sa vina si update-ul de PR.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Mda, am observat si eu. Din pacate, pe unul dintre siteuri, nr de ibl-uri a scazut la jumatate.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
La mine s-a intamplat o chestie ciudata.
Pe Danielu am fost penalizat saptamana trecuta, avand PR n/a. M-am gandit ca e ok ca am vandut vreo 2 link-uri, putina rabota. Nu am schimbat absolut nimic pe site si acum a revenit la loc. Oare a fost la judecata si am avut avocat bun?
Chiar mi se pare ciudata revenirea asta.
In rest, da sunt niste schimbari la IBL-uri dar sunt saptamanale din cate am observat, deci nimic spectaculos.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
da, cred ca e un update de IBL-uri.
Pana acum am prins vreo 2 updateuri.
Din ce imi arata comanda link:mysite.com , pe 18 februarie am sarit de la 2 ibl, la 40 ibl, iar de ieri imi arata 70 de ibl-uri.
Astept curios update-ul de PR, in ianuarie aveam pr N/A, la vreo saptamana s-a transformat in 0, sa vedem daca imi da macar 1 cand s-o face update.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)