Rezultate 1 la 10 din 56

Subiect: SPAM urbannews.ro

Vizualizare arbore

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Pe acel thread, al Urban News, mi-au dat ban pe IP pentru ca mi-am exprimat parerea (frumos)

Mi-au dat si un raspuns ce fac eu cu Seopedia.ro, cu aceasta comunitate, si ce reprezinta ea de fapt, asa cum vad ei. Va las pe voi sa trageti concluzii:

Vai dar ce hotarare musteste in tine d-le Merzei.<br><br>Adica matale vii si spui ca , dupa ce ai permis sa se posteze pe forum-ul penal seopedia, materiale calomnioase la adresa Urban si Asociatii, nu vrei sa le stergi ca asa vrea muschii tai.<br>Daca erai rugat "prieteneste " le stergeai sau le "domoleai ' nu ? adica ce intelegi prin prieteneste ? cam cat inseamna asta in bani , eh ? hai fi cinstit si spune cum se face santaj pe net prin intermediul forumurilor.

O sa fii surprins sa afli ca procurorii au de multa vreme in vizor formul soepedia, pentru ca prin intermediul lui se face santaj. Adica postezi informatii mincinoase despre oameni, si apoi, daca cei vizati vor sa dispara mesajele, trebuie sa se comporte "prieteneste" adica sa saru cu banu la proprietaru de forum. Uite asa se castiga bani din internet, si mai lasati dracu aburelile astea ca sunteti cinstiti si corecti, ca folositi aceste forumuri ca sa stoarceti de bani oamenii, sa-i santajati si pentru asta, orice judecator corect trebuie sa le inchida pentru vecie, iar voi pseudo-proprietarii de formuri sa ajungeti la puscarie, acolo unde va este locul.

Nesimtitilor, mai aveti putina rabdare ca o sa apara pe net declaratii ale unor persoane care au fost santajate in legatura cu afirmatii calomnioase aparute pe net. Nu stiti in ce rahat v-ati bagat, iar acum totul o sa fie dat pe fata , si o sa se termine cu aceste elemente de santaj ordinar care sunt , forumuri conduse de smecheri care cred ca daca le-am mers odata sau de doua ori, o sa le mearga la infinit.<br>Nu va dati seama ca sunteti niste nimeni, lasati sa guite pe internet, si care vor fi striviti imediat de cei care cu adevarat conduc tara asta.
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 16th March 2008 la 21:14.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 22:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st March 2007, 23:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM