Mi-au acceptat si mie site-ul pana la urma....
Mi-au acceptat si mie site-ul pana la urma....
Ultima modificare făcută de radu4us; 30th July 2009 la 10:41.
si de ce trebuie sa anunti asta ca si cum ar fi un eveniment insemnat? Site-uri sunt acceptate zilnic, daca toti webmasterii ar veni aici sa se laude cu proaspatul link din DMOZ, iti dai seama ce ar iesi?
Prima data am scris ceva de rau despre editorii dmoz pentru ca vazusem ca mi-au vizitat site-ul si nu l-au postat in director....iar cum nu pot sterge un thread...am schimbat continutul.
Văd că sunt foarte multe categorii care nu au editor.
În situaţia asta, cam cât să dureze înscrierea în aceste categorii ?
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
@trask si radu4us
care sunte semnele ca te-a calcat un editor dmoz?
referrer de la http://editors.dmoz.org/editors/editurl.cgi ?
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Da....de la referer mi-am dat seama
Eu am inscris 4-5 in ultimele 6 luni, nu a fost adaugat niciunul
DMOZ e ca si PR , e dorit prea mult pentru ce beneficii aduce.
Exista altele mai importante de facut.
Aprob.La fel ca pagerankul.Ce iti foloseste pr daca tie iti trebuie trafic pentru reclama.La cat de mult am muncit pentru a intra in DMOZ mi s-a acrit acest proiect si nu ma mai lupt pentru a ajunge acolo.Este doar un director marca google foarte avantajat de acest motor.
Mai degraba se face promovare pentru a se mari traficul...
Si eu ma chinui de vreo 2 ani sa intru in dmoz cu regim hotelier...dar nimic..am tot schimbat la site ce nu am facut... aiurea si uite ca am gasit si ultima incercare http://forum.seopedia.ro/dmoz/5811-i...-esuate-7.html se intampla pe 20th February 2009 ..cum trec anii...si nu cred ca gresesc la titlu ca este simplu " Regim hotelier " la descriere am incercat de toate fara cuvinte cheie fara nimic, m-am mai inspirat din cele site-urile inscrise , am pus diacritice...continutu site-ului l-am mai schimbat ...
Ultima modificare făcută de Carcotas; 5th February 2010 la 19:02.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)