Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
nici site-ul meu nu a fost inscris, si astep de un an si ceva![]()
Si eu astept cam tot de un an si ceva sa fiu inscris si nici un rezultat nu am nimic copiat..dar probabil trebui sa mai astept![]()
DMOZ catalogheaza continut.
Daca siteurile voastre sunt subtirele dpdv al continutului, nu or sa fie acceptate. Si mie mi-a luat cam 1 an pana sa imi fie acceptat siteul si... pe buna dreptate, pentru ca privind la rece si analizandu-mi bine siteul am realizat ca nu indeplinea toate conditiile pentru a fi listat.
Asa ca, inainte de a-l trimite pentru aprobare in DMOZ, faceti-va o analiza obiectiva, sau rugati pe cineva sa v-o faca daca sunteti subiectivi.
Parerea mea.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Eu unul nu imi mai fac atatea probleme cu DMOZ ; oricum nu fac siteul pentru cei de la DMOZ asa ca daca il accepta bine daca nu asta e...
Site-ul meu are ceva continut..nu stiu daca am voie sau nu sa il public aici..si am mai trimis ieri seara si eu inca o data site-ul , ideea e ca nu are editori la categoria respectiva ..poate deasta tot astept..oricum el acolo sau fara tot aia imi e , dar ca idee![]()
Nu inteleg care este motivul pentru care nu aveti site-urile acceptate in dmoz. Pot spune numai ca primul site pe care l-am trimis catre acceptare in DMOZ a fost listat in mai putin de doua saptamani. Sa fi avut eu noroc oare? Domeniul era cumparat / site-ul postat de maxim doua saptamani atunci cand l-am trimis spre acceptare. Banuiesc doua lucruri:
- fie siteurile trimise de voi au continut slab
- fie siteurile sunt introduse in categoria gresita de catre voi. De exemplu, la webdesign sunt mai multe variante - ti se spune clar ca trebuie sa alegi exact varianta care te caracterizeaza. De exemplu daca nu oferi gazduire, nu poti introduce site-ul la servicii complete etc.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Si eu mi-am inscris site-ul in dmoz si in maxim 1-2 saptamani a fost aprobat. Sa fi avut si eu noroc oare?
Eu, de exemplu, am avut neinspiratia sa imi inscriu site-ul cand inca era "proaspat", fara cine stie ce continut si nu am primit niciun semn de ~ 2 luni de zile. Mai mult de atat, pe acelasi domeniu mai exista deja un site inscris. Cam cum ar trebui sa procedez, este necesara o reinscriere sau trebuie doar sa astept? Site-urile inscrise la un moment dat si care nu au fost acceptate intra in vreun waiting list si sunt reverificate periodic sau sunt ignorate definitiv pana la o noua reinscriere?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)