Mi-am aruncat ochii in josul paginii si am vazut mesajul: Welcome to our newest member, Toni.P. La data inscrierii am vazut octombrie 2009. Ce se intampla ? Nu mai este lumea interesata de SEO? S-au suspendat inscrierile ?
Mi-am aruncat ochii in josul paginii si am vazut mesajul: Welcome to our newest member, Toni.P. La data inscrierii am vazut octombrie 2009. Ce se intampla ? Nu mai este lumea interesata de SEO? S-au suspendat inscrierile ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Parca e ceva cu invitatie, ma rog, cica o metoda de a filtra noobii si spammerii, de fapt o metoda de a omora forumul pt ca proprietarii si-au pierdut interesul de ceva vreme.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Daca reuseste cineva sa il "reinvie" pe Mezei, se rezolva si problema asta, printre multe altele.
Cine se incumeta?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Krumel de ce nu cumperi forumul de la Cristi, el si asa nu are ce sa faca cu el? Donez 100E daca ai nevoie de fonduri.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
big, sincer nu m-am gandit. Eu aveam forumul de pe Seo-Romania.com la care am renuntat...o sa anunt oficial, ptr ca nu avea rost sa platesc licenta. Nu ptr trafic, ca nu ma intereseaza asta ...ci ptr discutii.
Cu Mezei.. cred ca sint luni bune de cand nu am mai vb sau de cand nu l-am mai vazut online.
Nu se pune problema banilor, ci doar a oportunitatii.
Eu initial am vrut sa dezvolt mult mai mult Seopedia ...inca din primii ani ...dar n-a fost sa fie.
Hai ca o sa incerc, e o idee buna.
un prieten a trimis mail de inregistrare in urma cu o luna si nu a primit pana azi niciun raspuns.
I-am dat topicul pe mess. Cand o sa aibe timp o sa raspunda.
Si eu am vreo 2 prieteni care au incercat acum 2-3 luni sa se inregistreze pe forum...nimic pana acum.
E de vanzare forumul ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)