As vrea sa stiu cam cat dureaza, din momentul in care l-am inscris, si pana cand va fi listat in DMOZ... ?
As vrea sa stiu cam cat dureaza, din momentul in care l-am inscris, si pana cand va fi listat in DMOZ... ?
depinde daca este aprobateu cu nici un site nu am fost aprobat
!
Nu exista termen. In general, in World > Romana, daca site-ul tau nu a intrat in maxim o luna, inseamna ca trebuie remediat ceva.
site-ul meu l-am inscris acum 2 luni si inca nu e listat, sa il reinscriu? nu inteleg totusi ce anume din site-ul meu le incalca regulamentul, pt ca nu am primit nici notificare...
nici nu o sa primesti notificari...
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
pai daca ai schimbat ceva la site poti sa reinscrii daca nu nu prea ii vad rostu
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Ai verificat conditiile de publicare? Incalcai ceva si ai corectat acum?
cred ca dmoz-ul e mort de mult din punctul meu de vedere, din cate am auzit sunt multe siteuri pe acolo care nici nu mai exista sau ceva de genu. oricum cred ca mai bine ti-ai bate capul cu altceva, cred mai mult in calitatea unui site decat intr-un singur linksi ala de la un director
![]()
dmoz nu e mort. Nu poti avea un punct de vedere din "cate ai auzit". Editorii isi fac treaba, dar sunt foarte putini. Plus ca nu-i plateste nimeni. Linkul din ODP va fi intotdeauna unul binevenit.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)