Rezultate 1 la 10 din 104

Subiect: Cam cat dureaza ?

Afișare hibrid

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de miromulus Vezi Post
    Nu trebuie sa te chinui sa intri in ODP. Daca site-ul tau e valoros, un editor il va inscrie fara sa fie nevoie sa-i fie sugerat.
    BIG LOL

trask este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    11th August 2007
    Posturi
    97
    Putere Rep
    35

Implicit

nu te mai LOLai degeaba. Unele site-uri pot fi incluse in director chiar daca nu au fost sugerate. Depinde de norocul fiecaruia; dar mai mult depinde de calitatea site-urilor.

De exemplu, cand se creeaza o categorie noua: editorul va incerca sa o populeze; ii vor trebui cateva "site-uri model" pentru a pune categoria noua pe picioare.
    Sa mai dau un exemplu: un editor, cand cere o categorie noua, la completarea formularului va trebui sa propuna si trei site-uri noi pentru categoria pe care o cere (site-uri care nu sunt listate in director). Dupa ce ii va fi aprobata cererea, acele trei site-uri vor aparea la "site-uri nerevizuite" si de cele mai multe ori editorul se va ocupa prima oara de acele site-uri.

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de trask Vezi Post
    nu te mai LOLai degeaba. Unele site-uri pot fi incluse in director chiar daca nu au fost sugerate. Depinde de norocul fiecaruia; dar mai mult depinde de calitatea site-urilor.

De exemplu, cand se creeaza o categorie noua: editorul va incerca sa o populeze; ii vor trebui cateva "site-uri model" pentru a pune categoria noua pe picioare.
    Sa mai dau un exemplu: un editor, cand cere o categorie noua, la completarea formularului va trebui sa propuna si trei site-uri noi pentru categoria pe care o cere (site-uri care nu sunt listate in director). Dupa ce ii va fi aprobata cererea, acele trei site-uri vor aparea la "site-uri nerevizuite" si de cele mai multe ori editorul se va ocupa prima oara de acele site-uri.
    deci la tine "site sugerat"="site acceptat"?
    sau a propune e totuna cu a accepta?
    Pt ca era vorba de siteuri aprobate fara a fi inscrise iar tu vb de inscrieri..

trask este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    11th August 2007
    Posturi
    97
    Putere Rep
    35

Implicit

chiar nu stiu de unde deduci tu asta...dar presupunand ca ai o oarecare logica, voi incerca sa (re)explic:

1. site-uri sugerate = site-uri propuse; site-uri trimise (prin "Add Url" sau chiar de catre editori) pentru a fi revizuite >>> vor aparea drept site-uri nerevizuite in panoul editorului; nu sunt listate in director.
    2. site-uri acceptate = site-uri revizuite si aprobate pentru a fi listate in director; acestea sunt site-urile care apar listate in director;
    * editorii pot include si unele site-uri care nu au fost propuse:
    - automat
    - le propun spre revizuire unor altor editori (in cazul in care nu au drepturi de editare in categoriile respective)

un editor, cand cere o categorie noua, la completarea formularului va trebui sa propuna si trei site-uri noi pentru categoria pe care o cere (site-uri care nu sunt listate in director)
    daca cererea ii va fi aprobata, acele trei site-uri vor aparea drept "site-uri nerevizuite"; editorul atunci probabil le va lista in director.

gloobal este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st October 2007
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am incercat sa-mi inscriu siteul in Dmoz acum 1 an si ceva pe cand aveam internet de la o firma locala din Oradea am asteptat 8 luni si site-ul nu a fost acceptat in director. Intre timp mi-am bagat netul de la o alta firma si am incercat din nou sa-mi inscriu site-ul in Dmoz iar acesta a fost acceptat dupa 3 saptamani.
    Am citit undeva pe internet ca unele firme care ofera internet sunt in lista neagra la Dmoz si daca inscrii un site de pe ip-urile lor nu iti este acceptat, este oare adevarat acest lucru ?

Daca gasesc unde am citit acel articol va dau si linkul.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de barosanu Vezi Post
    BIG LOL
    Trust me, in ODP sunt inscrise mai multe site-uri direct de catre editori decat site-uri trimise prin formularele de inscriere. Din 2 motive:

1. vasta majoritate a site-urilor trimise nu respecta conditiile de publicare
    2. cei care fac un site din pasiune, cu informatii relevante din domeniul lor, nici nu au auzit de ODP.

p.s. tu chiar crezi ca toti au auzit de SEO si DMOZ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cat dureaza plata?
    De Ioan Margineanu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 18th August 2011, 16:12
  2. Cat timp dureaza ?
    De CODEX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th July 2009, 10:43
  3. Cat dureaza ca un site sa fie indexat
    De vladgidea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th May 2009, 01:25
  4. Cat dureaza withdraw?
    De Chip în forumul PayPal
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 25th March 2008, 00:21
  5. Codul de la ING - cat timp dureaza?
    De gman în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 19th November 2007, 11:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.