Salutare,
Am si eu o intrebare, cat de importanta e inscrierea unui site in directorul DMOZ ... Si care este media de timp care trebuie sa astepti pentru a fi acceptat... cat de mult afecteaza PR-ul ?
Multumesc.
Salutare,
Am si eu o intrebare, cat de importanta e inscrierea unui site in directorul DMOZ ... Si care este media de timp care trebuie sa astepti pentru a fi acceptat... cat de mult afecteaza PR-ul ?
Multumesc.
Sunt destule siteuri, directoare care folosesc baza de date a celor de la DMOZ si astfel te trezesti cu linkuri
Timpul de acceptare variaza, unii nu au fost deloc acceptati, altii in cateva luni.. eu am un site care a fost acceptat in mai putin de o luna
Pentru a fi acceptat, e bine ca siteul sa fie finalizat si sa aiba un continut relevant
Dac reusesti sa ai link in el e ok daca nu asta e nui mare tragedie eu am renuntat sa mai inscriu situri in DMOZ ca nu accepta nici dracu ...
Subscriu la cele zise de Seinfeld. Din pacate, acceptarea unui site dureaza asa mult datorita volumului mare de siteuri care se inscriu zi de zi.
Sa nu uitam ca totusi DMOZ e bazat pe voluntariat. Oamenii acestia editeaza benevol in timpul lor liber. Intamplator Seinfeld este editor DMOZ , daca nu ma inseala memoria.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Totusi, cat de mult conteaza pentru PR ? De exemplu daca am un site, si vreau sa il vand, poate creste pretul pentru ca e inregistrat in DMOZ ... ? Se pot discuta mai multe despre acest subiect?
DMOZ conteaza intr-o anumita masura pentru PR-ul site-ului, dar intrebarea este cat conteaza PR-ul pentru site?![]()
Pretul site-ului ar putea creste datorita listarii in DMOZ pentru ca:
- ai un link de calitate;
- ai un vot de incredere: editorii DMOZ sunt considerati a fi experti in domeniile in care editeaza; or, daca ti-au acceptat site-ul, inseamna ca l-au considerat a fi unul de calitate.
A, w3bmaster, trebuie sa-ti spun un mic mare secret:
Esti dezinformat!
pentru PR mie nu mi se pare ca conteza deloc dmoz-ul pentru ca acolo unde-ti va ajunge site-ul va fi o categorie cu pr destul de mic si 20 de site-uri care impart pr 2-3 ala intre elesingurul mod in care ajuta dmoz-ul e ca mai preiau si alte directoare site-urile de acolo si ai sanse sa trimita robotelul mai repede la tine sa te indexeze. Mi-au acceptat un site dupa vreo 3 luni si nu s-a schimbat absolut nimic in rankingul din SERPs dupa ce a fost acceptat site-ul
de inscris site-ul merita s-o faci ca doar mai mult de 3 minute nu cred ca-ti ia, dar sa nu ai nici o asteptare de la ei. Nici ca ti-l accepta repede, nici ca daca esti acolo iei pr 5 sau obtii rankinguri mirifice pe keyword-uri tari sau traffic baban. E doar asa... ceva de lauda pe seopedia "iote am link in dmoz pam pam"
Poate fi coincidenta:
Am doua situri.
Unul este inscris in DMOZ si intr-o gramada de directoare si are PageRank 4.
Celalalt este inscris intr-o gramada de directoare dar nu si in DMOZ si are PR2...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Va multumesc pentru explicatie, era doar o curiozitate, pentru ca am vazut ca se face destul de mare "tam tam" pe forum cu privire la DMOZ, si am vrut sa stiu cat de important este pentru mine, mai exact pentru site-urile mele daca au un link in directorul Dmoz.
Inca o data va multumesc mult pentru raspunsurile, si timpul acordatat subiectului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)