Vezi Rezultate Sondaj: Cat de importanta este folosirea keywords-ului ales in numele domeniului ?

Alegători
28. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Foarte,foarte important

9 32,14%
  • Foarte important

7 25,00%
  • Important

5 17,86%
  • Nesemnificativ

7 25,00%
Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Cat de importanta este folosirea keywords-ului ales in numele domeniului ?

autosos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit Cat de importanta este folosirea keywords-ului ales in numele domeniului ?

Rog raspundeti la poll si exemplificati si cu exemple.
    Pentru ca se pare orice fac nu reusesc sa ma urc peste primul loc din google la searchul dupa "tractari auto".
    Eu cred ca este foarte, foarte important si aproape imposibil de deturnat o pozitie din Google a unui site care foloseste in numele domeniului chiar keywords-ul targhetat.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de autosos Vezi Post
    .........nu reusesc sa ma urc peste primul loc din google la searchul dupa "tractari auto".
    Shit, "peste" primul loc nu o sa reusesti niciodata...
    ...aproape imposibil de deturnat o pozitie din Google a unui site care foloseste in numele domeniului chiar keywords-ul
    Nu este deloc imposibil; depinde f.mult si de alti factori, asta chiar nu-i determinant (e un +, intr-adevar, dar nu mai mult).

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de too_night Vezi Post
    Shit, "peste" primul loc nu o sa reusesti niciodata...
    , scuze..vroiam sa zic peste cel care ocupa acum primul loc la cautarea tractari auto in google.
    Dati si exemple ca eu mi-am tocit creierii de a iesit fum si to dejeaba....
    Exemple concrete in care la o cautare data pentru un cuvant cheie pe locul 1 si chiar 2 sa se afke alte site-uri iar abia pe 2 sau 3 sa se afle site-ul care foloseste ca si key numele domeniului
    Ultima modificare făcută de autosos; 12th August 2006 la 01:43.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Mai, n-am stat acum sa fac cautarile de "rigoare", dar cred ca majoritatea care's no.1, n-au key-ul respectiv in nume domeniu; daca nu majoritatea, oricum f.multi.
    Eu cel putin, din cate stiu din domeniul cu care am legatura, nu-i nimeni no.1 pe key de interes (search) cu el in nume domeniu. Pui prea mult pret pe asta si scapi altele.
    De ex., pe link-search-ul dat de tine, 'ghidul. ro' (loc 3) este inaintea lui "bdtractariauto . ro' (loc 4); este ac.comparatie cu locul 1 versus loc.2....

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit

Mai, n-am stat acum sa fac cautarile de "rigoare", dar cred ca majoritatea care's no.1, n-au key-ul respectiv in nume domeniu; daca nu majoritatea, oricum f.multi.
    ma referam strict cand exista un competitor care foloseste in numele domeniului cuvantul cheie targhetat.pentru ca e irelevant sa faci o afirmatie de acest gen cand nu exista cel putin un competitor care foloseste numele domeniului ca si key.parerea mea e ca poti fi no 1 pentru cuvant cheie sa zicem inghetata si cu site-ul wewewe.pisica atata vreme cat nu exista un wewewe.inghetata ca si competitor.
    De ex., pe link-search-ul dat de tine, 'ghidul. ro' (loc 3) este inaintea lui "bdtractariauto . ro' (loc 4); este ac.comparatie cu locul 1 versus loc.2....
    da-mi voie sa te contrazic aicea cu tarie.si daca nu-mi dai voie tot o sa o fac .Pentru ca targhetul era tractari auto care este un key iar pe locul 4 la cautarea data se afla un alt site care nu are in numele domeniului acest key.Mai pe scurt:tractariauto nu e vazut de nea Gogu ca si tractari auto.Is doua key-uri total si complet diferite.Deci nu este "ac.comparatie" (ca sa te citez) deloc.

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    44
    Posturi
    374
    Putere Rep
    36

Implicit

aici de ex. la mine (poate tie iti serveste alt datacenter alte rezultate) pe primul loc e un site pe geocities si dupa el site-uri cu , cuvantul cheie in numele domeniului. Exemple sunt o multime.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

in google este nesemnificativ, in msn este foarte foarte important, se pare
    in yahoo si celelalte nu stiu

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

da-mi voie sa te contrazic aicea cu tarie.si daca nu-mi dai voie tot o sa o fac .Pentru ca targhetul era tractari auto care este un key iar pe locul 4 la cautarea data se afla un alt site care nu are in numele domeniului acest key.Mai pe scurt:tractariauto nu e vazut de nea Gogu ca si tractari auto.Is doua key-uri total si complet diferite.Deci nu este "ac.comparatie" (ca sa te citez) deloc.
    Baga limba.
    Daca te concentrezi un pic mai mult la search, o sa vezi ca no.4 are bolduit in numele domeniului cele 2 cuvinte. Asta ins. ca Google vede ca facand parte din numele domeniului inaltatoarea "tractari auto".

Daca stii atat de bine si de mult, de ce mai ceri si parerea altora? Sa te afli in treaba?

p.s. un exemplu ; top 10->nici unul nu are key-ul in domeniu.
    Ultima modificare făcută de too_night; 12th August 2006 la 14:44.

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    46
    Posturi
    413
    Putere Rep
    38

Implicit

Pentru ca se pare orice fac nu reusesc sa ma urc peste primul loc din google la searchul dupa "tractari auto".
    Eu cred ca este foarte, foarte important si aproape imposibil de deturnat o pozitie din Google a unui site care foloseste in numele domeniului chiar keywords-ul targhetat.
    si ce anume faci tu ca sa-i depasesti?
    eu zic ca poti sa iei pe oricine in serp pt. orice cuvint nu numai pt. "tractari auto", mai ales in google. obtine link-uri catre site-ul tau cu anchor text-ul respectiv si sa vezi ca-i depasesti. si inca ceva, locul intii sau doi poate fi ceva numai pt. statistica... daca ai un titlu al paginii cu ceea ce se cheama "call to action" care sa te atraga, iti spun ca vei avea mai multe click-uri pe site-ul tau decit cel de pe locul intii sa zicem, presupunind ca tu esti pe doi. este parearea mea si intotdeuna dupa asta m-am ghidat

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit

Daca te concentrezi un pic mai mult la search, o sa vezi ca no.4 are bolduit in numele domeniului cele 2 cuvinte.
    Scuza-ma daca te corectez din nou dar nici acuma nu ai dreptate.Nr 4 nu are bolduit in numele domeniului cele 2 cuvinte.Uita-te in codul sursa daca nu ma crezi . Ceea ce vezi tu in rezultate ca si "bolduit" e ceea ce returneaza si sublineaza prin bolduire nea Gugal ca s-a folosit pentru interogarea bazei de date.
    Daca stii atat de bine si de mult, de ce mai ceri si parerea altora? Sa te afli in treaba?
    E un forum si chiar daca "ma stiu atat de mult si de bine" am dreptul ca sa intreb si pe altii.Sant multi aici care "se stiu si mai mult si si mai bine".De la categoria aceea astept raspunsuri care sa ma lumineze.Din pacate raspunsurile tale m-au convins ca tu nu faci parte dintre aceia.No offense.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Numele domeniului, marca inregistrata
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th March 2010, 01:20
  2. Marca in numele domeniului ?
    De Nichita în forumul Domenii
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th January 2010, 23:32
  3. Cu www sau fara www la numele domeniului?
    De TudorBiz în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 19th July 2008, 14:13
  4. Numele domeniului in rezultatul cautarii
    De take me away în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th May 2007, 13:29
  5. Cifre in numele domeniului
    De zeusillah în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th May 2007, 18:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •