eu am propus mai multe situri in dmoz si nici unul nu mi l-a aprobat, conteaza pr-ul pt a fi listat ?
eu am propus mai multe situri in dmoz si nici unul nu mi l-a aprobat, conteaza pr-ul pt a fi listat ?
daniweb si supercar, vorbiti prostii.
Ca sa intrii in DMOZ nu trebuie sa ai PR, ci doar noroc. Tine de activitatea editorului in care ai inscris acel site.
Am aproximativ 5 site-uri adaugate in DMOZ. La mine a durat intre 2 saptamani si 6 saptamani. Cred ca depinde si de categoria in care e adaugat site-ul ( unele categorii au mai multi editori ).
Cand mi-am adaugat blogul, a durat o saptamana. Poti verifica oricand daca site-ul tau a aparut in DMOZ, folosind XinuReturns.com . Sper ca te ajuta.
Am un blog cu probleme existentiale..
Sau direct, dand search pe dmoz.org.
PS: Am incercat sa-mi adaug site-ul de vreo 2 ori in categoria Grafica, ultima data acum vreo 2 luni si vad ca inca nu este acceptat.
Nu inteleg de ce nu folosesc un sistem de trimis notificari atunci cand site-ul este respins/acceptat.
Dmoz are la baza ancient-programming![]()
Nu incerca sa faci de mai multe ori submit la acelasi site...ai rabdare si roaga-te ca editorul sa nu aiba un site concurent la al tau![]()
Cred ca depinde si de categoria site-ului unde este incadrat. La mine a durat cam 4 saptamani .
la mine a durat o eternitate si nic unul din cele 4-5 siteuri nu au fost acceptate ... sigur editorul era ocupat sau avea siteuri de comert electronic cu dvd-uri si gps-uri.
nah si ancient programming nu se poate updata ? asta nu e o intrebare retorica!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)