Hobart pai pana acum am avut denumirea firmei pe toate paginile in dreapta sus scris mare "REGIM HOTELIER @ ... " dar degeaba , am scos recent, iar detaliile de contact sunt la sectiunea contact ..
Depinde mult de editori, faci totul perfect si nu aproba, alteori aproba. Eu detin si un site in romana, o traducere a unuia in engleza (site-ul e tradus in peste 20 de limbi). L-am inscris dar nimic, inc onditiile in care cel in engleza are inscrieri in mai multe categorii, inclusiv inscrieri de articole.
eu astept de 2 ani cu un site caruia nu au ce sa-i reproseze din nici un punct de vedere...
Daca acea categorie nu are editori, o sa mai ai de asteptat...indiferent daca are cineva sa reproseze ceva sau nu.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
ei asta mi se pare cam aiurea treaba. bun inteleg ca esti un director super important cu o gramada de cereri din toata lumea ..dar mi se pare deja cam peste mana sa incerci sa introduci un site acolo ...poate are editori , poate nu are . multi au renuntat si start la ideea de a introduce un site tocmai pentru timpul lung de asteptare sau pentru problemele mari de comunicare
Sincer, afirmatia ta nu cred ca este adevarata. O spun din proprie experienta.
Dmoz este un director de la care poti avea un link bunicel, atata tot.
Eu sunt editor Dmoz la o mica categorie si din toate siturile mele am inscris in Dmoz doar unul.
Nu-ti imagina ca s-antamplat ceva important cu situl ala din momentul in care l-am inscris.
Asta este si motivul pentru care n-as insista si n-am insistat sa am inscrise si alte situri.
Cum s-a mai spus aici de mai multe or: esti in Dmoz? OK! Nu? Nu-i nici o nenorocire, chiar nu mai conteaza asa mult.
Ultima modificare făcută de Hobart; 19th August 2010 la 18:25.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Eu cred ca inscrierea in DMOZ ajuta la incredrea pe care o are google in site-ul tau, astfel google are o certificare a faptului ca site-ul respectiv a fost evaluat si de om care a spus ca este OK, si ca acel site nu este de tip SAM sau altele de genul asta. Paote ca un link din DMOZ luat doar el insusi nu ajuta prea mult, dar in corelatie cu restul link-urilor s-ar putea sa conteze.
Eu nu am cum sa vad impactul pe care il are DMOZ pentur ca nu am cum sa fac un test, daca un site a fost inscris in DMOZ a mai beneficiat si de alte tipuri de link-uri optimizari, etc si nu poti sti exact ce si cum a contat mai mult. In DMOz nu sunt inscrise decat site-uri de o anumita calitate si iti permiti sa faci un site de calitate la care muncesti mult doar ca sa testezi efectul DMOZ
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Pe pagina in care se gaseste categoria ptr care am adaugat un site in urma cu 3 luni apare asa
Ultima actualizare: 02 ianuarie 2007
Mai bine gasesc printre useri seopedia dornici sa aplice ca editor pe aceasta categorie, altfel trec anii si nu are cine sa-mi aprobe site-ul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)