eu am propus mai multe situri in dmoz si nici unul nu mi l-a aprobat, conteaza pr-ul pt a fi listat ?
Versiune printabilă
eu am propus mai multe situri in dmoz si nici unul nu mi l-a aprobat, conteaza pr-ul pt a fi listat ?
Cred ca conteaza si PR-ul...un site cu pr5 til baga mai repede fata de unul care are pr1
daniweb si supercar, vorbiti prostii.
Ca sa intrii in DMOZ nu trebuie sa ai PR, ci doar noroc. Tine de activitatea editorului in care ai inscris acel site.
Am aproximativ 5 site-uri adaugate in DMOZ. La mine a durat intre 2 saptamani si 6 saptamani. Cred ca depinde si de categoria in care e adaugat site-ul ( unele categorii au mai multi editori ).
Cand mi-am adaugat blogul, a durat o saptamana. Poti verifica oricand daca site-ul tau a aparut in DMOZ, folosind XinuReturns.com . Sper ca te ajuta.
Sau direct, dand search pe dmoz.org.
PS: Am incercat sa-mi adaug site-ul de vreo 2 ori in categoria Grafica, ultima data acum vreo 2 luni si vad ca inca nu este acceptat.
Nu inteleg de ce nu folosesc un sistem de trimis notificari atunci cand site-ul este respins/acceptat.
Dmoz are la baza ancient-programming ;)
Nu incerca sa faci de mai multe ori submit la acelasi site...ai rabdare si roaga-te ca editorul sa nu aiba un site concurent la al tau :)
De obicei editorii de la DMOZ sunt stricti si... inceti.
Cred ca depinde si de categoria site-ului unde este incadrat. La mine a durat cam 4 saptamani .
la mine a durat o eternitate si nic unul din cele 4-5 siteuri nu au fost acceptate ... sigur editorul era ocupat sau avea siteuri de comert electronic cu dvd-uri si gps-uri.
nah si ancient programming nu se poate updata ? asta nu e o intrebare retorica!