Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 69

Subiect: intrebari pentru editori DMOZ

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Guys, chill ...nu e nevoie de flame-uri.

BladHaund categoria World/Română/Afaceri/ e atat de mare incat sa ma apuc sa verific toate editarile ar insemna sa imi creasca barba pana la calcaie si tot nu as reusi sa rezolv ceva.

Dar daca nu ai vrut sa te implici mai mult, nu e nici o problema ...nu te obliga nimeni. Oricum apreciez...

Cat despre "incercari de reducere la tacere" ...come on..doar nu crezi ca un subiect dinasta trebuie sa devina conspirativ...

Hai, treceti peste si continuati subiectul cu alte teme despre DMOZ. Eu sint dispus sa ajut, sa raspund si sa ma implic ...daca si voi faceti la fel.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    44
    Posturi
    214
    Putere Rep
    33

Implicit

am deschis un nou post aici. am incercat sa fac o sinteza si daca mai aveti de zic ceva, va rog pastrati formatul de enumerare.

@krum&friends, puteti face o lista cu 10 site-uri pe care nu le-ati aprobat si sa ne spuneti si motivul? Daca se poate NU cele mai reprezentative, ci acele site-uri care pareau a fi bune de DMOZ si totusi nu le-ati acceptat. Sa vedem ce anume v-a facut sa va schimbati parerea. Daca va e frica de flame, astept pe PM si postez eu.
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

jarrel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th May 2008
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    30
    Putere Rep
    31

Implicit

Sper sa nu fiu injurat ca dezgrop topicul asta...am si eu cateva intrebari pentru editorii DMOZ:
    1) la un site de dating continutul este dat de profilele membrilor inscrisi? In cazul meu am si o sectiune de articole, una de bloguri, dar proportia cea mai mare o au paginile membrilor.
    2) cine stabileste daca listarea se face cu anchor text sau nu? Vad ca unele siteuri sunt listate fara anchor text (de ex sentimente.ro, prieteni.ro), altele au ancora.
    3) de ce nu se impune la inscriere folosirea unui email de pe domeniul respectiv care sa fie ulterior confirmat? (de ex pt xyz.com admin@xyz.com). Poate exagerez dar nu poate fi afectata listarea de o persoana rauvoitoare care o reinnoieste periodic pentru a fi suprascrisa cea veche si astfel amanata analizarea siteului?

Tind sa cred ca sunt victima unui abuz. Pe categoria unde am aplicat este editor proprietarul unui site concurent (listat desi acum este doar o redirectare spre alt site). Nu doar ca detine un site concurent dar mi-a facut numeroase probleme in trecut, ajungand sa creeze conturi la mine pe site din care injura ceilalti membri sau punea linkuri catre siteuri XXX. In conditiile astea ce sanse am sa fiu acceptat in DMOZ?
    Analizand siteurile listate in categorie, majoritatea au trafic mai mic si mai putin continut decat al meu (la trafic le-am luat in calcul pe cele listate in trafic.ro), unele folosesc aceeasi platforma ca si al meu, deci nu gasesc nicio explicatie in legatura cu nelistarea decat un abuz.

wep
    wep este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Vârstă
    33
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Krumel, as vre sa fac un interviu cu tine, sa iti dau niste intrebari referit DMOZ, administratia forumului seo rus SEO MaulTalk.com , toti asteapta cu nerabdare)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Acum 1 an, am inscris ( a se citi: completat formularul) si eu 3 site-uri in dmoz. Nici unul nu a fost aprobat. In acelasi timp, 95% din site-uri clientilor straini sunt aprobate in maxim 3 saptamani.

Logic, in prima faza, am crezut, ca multi membrii ai forumului, ca pentru romania, nu exista "editori". Chiar se "vinde" destul de des idea ca nu exista editori.

Dar cum noi romanii suntem carcotasi, suprinzator, exista editori pentru cine are "relatii". Sau mai bine zis, pentru cine are un "interes" material.

Conteaza sau nu link-ul din DMOZ ? Chiar nu ma intereseaza.

Sunt romani editori la DMOZ ? Pai atunci nu se mai accepta decat anumite site-uri pentru romania )))) De ce sa accept eu un site, daca e concurent cu un client ?

Asa ca discutia in sine nu-si are rostul.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

salam este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd May 2011
    Posturi
    157
    Putere Rep
    0

Implicit

la multe categorii chiar nu sunt editorii

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    42

Implicit

Foarte multe subdomenii de la home.ro sant inscrise in dmoz, am incercat mai demult sa inscriu si eu un site dar nu am avut succes si la vremea respectiva am inteles, dmoz este dmoz cu regulile lui. Dau si eu un exemplu a.m.y.home.ro este inscris in dmoz, subdomeniu are o singura pagina, este o greseala sau se inscrie si asa ceva?

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Felix, site-ul ala e unu vechi care acum redirecteaza. L-am sters, multumesc.

Exista un robot al lor care se numeste Robozilla si care face verificari automate de site-uri frecvent. In categoria asta a fost in martie si a eliminat ce era evident. Te asigur ca este o greseala. Sint multe categorii in DMOZ care nu au editori sau editorii sint inactivi.

Nici voi si nici eu nu am ce face, adminii DMOZ sint cei care se ocupa de asa ceva. Si ptr ca se misca mai greu speculatiile prind contur.

Tom, esti unul din oamenii care vorbeste fara dovezi si imprastie mituri. As fi vrut argumente, dovezi.

wep, nu dau interviuri despre DMOZ indiferent cine cere. Multumesc de intentie.

shotgun este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th May 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inscris accesoriu.ro cred ca de vreo 6 ori , in ultimii 2-3 ani .
    Se spune ca se greseste incadrarea siteului , total eronat , am bagat fix in aceeasi categorie cu siteuri concurente .
    Am depus si cerere pentru editor pe doua categorii , nimic .
    Editori sunt , activi sunt doar pentru interes .
    Scria undeva ca sunt inscrise vreo 4mil siteuri si sunt cam 80000 editori , asta inseamna 50 de siteuri de editor , asta inseamna anual 1 site pe saptamana , de revizuit .
    "Tom, esti unul din oamenii care vorbeste fara dovezi si imprastie mituri. As fi vrut argumente, dovezi."
    Atata timp cat nu se spune " site respins , prost conceput" , nu se spune cine a respins , pierzi timp cam mult sa sapi dupa dovezi , nu se justifica .

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

shotgun confunzi DMOZ general cu DMOZ World/Romana. In DMOZ World/Romana nu sint 80000 editori. Iar noi aici nu vorbim de DMOZ general.
    DMOZ World/Romana are o mana de editori, adica foarte putini, iar aprobarile de editori noi se fac de o singura persoana. Nu ptr ca asa a vrut ea, ci ptr ca asa au vrut Adminii DMOZ. Iar asta nu o sa rezolve problemele cu site-urile in asteptare.

Nu voi trebuie sa faceti politie DMOZ, ci cei din cadrul DMOZ. Deci daca ai ceva de reclamat, reclama la DMOZ. Daca nu, ignora DMOZ.

Cat despre conspiratii, atata timp cat nu aveti dovezi nu faceti decat sa imprastiati un mit. Poate pe DMOZ general au existat editori corupti dar momentan pe DMOZ World/Romana nu a venit nimeni cu dovezi. Nu confundati cele 2 sectiuni, sint foarte diferite ca numar de editori, admini, numar de site-uri in asteptare etc.

Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 10 motive pentru a fi ignorat de editorii DMOZ
    De ibaldazar în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 20th December 2013, 18:01
  2. Intrebari pentru Matt Cuts
    De Sebastian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th January 2010, 19:21
  3. Caut editori si programator
    De Viral Evil în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th November 2007, 20:06
  4. Adrese de editori/review-eri de reviste IT
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th November 2006, 19:52
  5. Editori Pt Webxperience!
    De Cristian Mezei în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd February 2006, 00:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •