Citat Postat în original de ibaldazar Vezi Post
@ krum mai am o nedumerire,
1. editarea in DMOZ nu tine de intervale de editare, ci de timpul pe care il are un editor pentru a edita.
nu cred ca m-am facut inteles, romana nu a fost niciodata punctele mele forte.
ce vroiam sa stiu este, care e cea mai veche inscriere aprobata. utilizatorul si-a inscris site-ul si a fost aprobat dupa 3 luni de exemplu. se vehiculeaza valori de genul, 2 saptamani.. si daca nu a mers, sa te inscrii din nou?

5. este discutabil. probabil aici intervine factorul uman daca e vorba despre un site cu RSS sau un comparator de preturi?

multumesc pentru rapsuns krum.
va rog, no flame
1. Tu intrebi cam care ar fi perioada de asteptare pentru a fi listat in DMOZ? Nu exista o asemenea perioada, doar trimiti site-ul si il lasi acolo. Daca dupa 3-6 luni nu e nici o miscare, mai poti face asta inca o data, dupa ai e inutil ptr. ca site-ul e deja in asteptare (de 2 ori).

5. Da, factorul uman e cel pe care se bazeaza cei din DMOZ. Singurii roboti in DMOZ sint cei care verifica daca site-urile sint on sau nu. In rest, fiecare editor trebuie sa verifice la mana fiecare site trimis si sa decida ce e cu el.

-Rares- si StarNET, am rezolvat problemele anuntate de voi. Dupa cum vedeti n-a durat mult....