Daca l-ati prinde pe Matt Cuts sub efectul "serului adevarului" intr-o discutie privata, ce intrebari i-ati pune (in ordinea importantei)?
Daca l-ati prinde pe Matt Cuts sub efectul "serului adevarului" intr-o discutie privata, ce intrebari i-ati pune (in ordinea importantei)?
"Where is your vault and where can I find the key for it? "
As pune o tuica de Darlos la mijloc si dupa 1 ora as pune intrebariEl cam raspunde in video-blog in ultimul timp la o multime de intrebari puse.
Poate ai noroc si urmatoarea o sa fie a ta.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Sa-l compari pe matt cutts cu zoso e blasfemie. Cred ca romanul "clasic" l-ar intreba "Cat castigi?" eu l-as intreba "nu-i asa ca primesc un link pe front la Google macar o zi?" si apoi as baga puppy eyes si o fata de copil nevinovat.
In primul rand il cheama Matt Cutts, in al doilea rand nu cred ca mai e vreo intrebare noua de pus. Si in ultimul rand mai bine il provocati la o discutie pe baza unei idei d-a voastra decat sa-l intrebati ceva, asa aveti sanse sa aflati muult mai multe.
Asta e strategie virala, sa-mi zici daca merge, pentru ca daca merge vrem cu totii![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
L-as intreba cum de Google nu isi permite destule hard disk-uri sa stocheze informatii complete la operatorii site: si link:. De ce ne imping sa folosim Yahoo sau un 3rd party sa aflam date relevante despre site-urile noastre?![]()
Tudi, cred ca glumesti...sau sper ca am inteles eu bine.
Nu poti vedea IBL-urile in Google ptr ca au alt sistem de afisare si alte criterii, nu ptr ca nu au destule hard disk-uri.
In plus, precum bine stii, Yahoo! le arata pe toate, chiar si cele irelevante.
Revenind, l-as intreba cand .ro o sa fie filtrat cum trebuie si cam cand o sa putem avea rezultate la un raport de spam.
Raspunsul il stiu, oricum...
Nu glumesc, chiar Matt Cutts declara despre operatorul link: ca nu e exact, more or less, pentru ca nu pot sau nu vor sa stocheze toata informatia
Vezi aici: http://www.seotrainingtoronto.com/bl...by-matt-cutts/
Dar evident partea cu hard diskurile era ironica, nu cred ca ala e motivul pentru care nu stocheaza datele. O sa incerc sa gasesc inca un interviu tot cu matt cutts pe tema asta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)