Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Interviu transcris cu Matt Cutts

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit Interviu transcris cu Matt Cutts

Publicat 14 martie 2010 Despre indexare,redirect,linkuri affiliate etc

http://www.stonetemple.com/articles/...s-012510.shtml

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

evolution ... ai un plus de la mine pentru interviu asta
    si sti de ce ? pentru ca Matt spune ceva foarte interesant aici:

Citat Postat în original de Matt Cutts Vezi Post
    ... the number of pages that we crawl is roughly proportional to your PageRank
    Si asta e doar o chestie la care ajuta pagerank-ul. Sunt convins ca sunt si altele.

Prin urmare, sa nu va mai aud pe nici unul din voi de pe forum cu expresia: "cand terminati cu PR-ul asta?" sau chestii similare
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    evolution ... ai un plus de la mine pentru interviu asta
    si sti de ce ? pentru ca Matt spune ceva foarte interesant aici:

Si asta e doar o chestie la care ajuta pagerank-ul. Sunt convins ca sunt si altele.

Prin urmare, sa nu va mai aud pe nici unul din voi de pe forum cu expresia: "cand terminati cu PR-ul asta?" sau chestii similare
    Fiecare are zeul lui, al tau se pare ca e Matt Cutts. La fraza "terminati cu PR-ul" ma refeream ca vorbiti prea mult despre asa ceva si conteaza prea putin.
    Nu mai traiti din ce zic altii si luati ca pe tatal nostru tot, traiti si voi din experientele voastre, testati si ce spun unii care au cu adevarat experienta, insa nu zeificati.

Pentru tine cat de mult conteaza PR-ul cand vine vorba de SEO?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    ... the number of pages that we crawl is roughly proportional to your PageRank
    Chiar eram curios, si am zis sa vad si eu ce PR am la un site care are indexat orice articol pun pe el in 5 minute. Mare surpriza, are PR 0 si totusi se invarte robotelul ala pe site de parca ar avea cine stie ce PR.

Nu contrazic ca PR nu e important, fiecare dupa cum crede, eu personal nu am mai verificat un PR la site-uri de mult. Verific SERP , trafic, castig si imi este de ajuns.

Iar Google, nu va renunta la PR, face parte din Brand, este acel ceva al lor, iar daca nici Google nu tine la brandingul lor, atunci cine?

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

@adrian >> LOL. Matt Cutts este reprezentant Google care vorbeste si raspunde la intrebari legate de ceea ce ne doare pe noi ... si tocmai a admins ca PR-ul este unul din factorii de decizie in nr. de pagini indexate. Probabil ca mai conteaza si in alte lucruri.

@ Promoteu, nu spune ca influenteaza timpul de indexare ci doar cantitatea ( numar de pagini ). Deci e ok.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Cate lucruri n-a zis Cutts.... food for the masses.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu am la o groaza de siteuri PR0 si imi merge foarte bine cu ele, poziti bune in serp etc.

Dar zice bine Matt, voi concentrativa asupra PR-ului sa-l aveti 6-7 si sa fiti mandrii de el, si lasati-ne noua astora mai prosti banii si avantajele venite din celelalte chesti la care se uita google cand pune un site in SERP.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Cred ca in threadul asta vad 2 gandiri extreme si paote adevarul e chiar la mijloc. Matt Cutts spune ca factorul principal care determina rata de crawl este page rank-ul, dar nu singurul. Ceea ce in mintea mea inseamna ca daca-l ai este foarte bine, daca nu... te concentrezi pe ceilalti factori (IBL-uri).

Eu nu inteleg de ce e asa o "moda" sa te dezici de PR in totalitate? (uneori cu un aer de superioritate in exprimare). E rau sa ai PR? Nu cred... Pana la proba contrarie, PR-ul poate sa aduca site-ului doar avantaje in SEO. In acelasi timp lipsa lui pare sa nu influenteze intr-o foarte mare masura. Ma refer aici la cazurile cand lipsa pr-ului nu se datoreaza lipsei de IBL-uri ci lipsei de ibl-uri cu PR mare sau din cauza unei penalizari de PR. Exemplele sunt chiar in acest thread sau aici: http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/1...tiu-de-ce.html . Deci e o situatie de genul: daca-l ai e bine, daca nu atunci nu conteaza.

In plus, eu vad PR-ul e una din singurele chestii vizibile in care Google iti comunica daca mergi intr-o directie buna sau nu (nu neaparat cu cea mai mare acuratete). Pentru profesionisti SEO probabil ca "comunicarea" de care spuneam mai sus e mai evidenta in SERPs, dar pentru userii comuni nu cred (faptul ca nu esti pe prima pozitie intr-un loc poate insemna fie ca faci greseli, fie ca ai un site perfect, dar concurenta e "mai perfecta" ca tine).
    *useri comuni - > proprietari de site-uri fara prea mari cunostinte de SEO, sau chiar mai jos pe scara ierarhica a SEOismului.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Google Confirms: 301 Redirects Result in PageRank Loss!
    Chestia asta e observata de comunitate de foarte multi timp. Multe chestii sint doar confirmari, altele sint intr-adevar lucruri noi.

Acum legat de PR lucrurile din punctul meu de vedere e cam asa: avand in vedere ca PR-ul poate fi obtinut foarte usor (doar din directoare sau bloguri) relevanta lui nu e mare. PR4 e maximim pe care se poate atinge foarte usor.

PR-ul mai mare de 5-6 e foarte greu de obtinut si in general se obtine doar prin link de pe alte site-uri care au acelasi PR sau chiar mai mare. Ceea ce inseamna ca munca pentru PR 4 e usoara si cel peste PR5 e destul de dificila.

Ca ai PR sau nu, nu cred ca e relevant atata timp cat el nu e direct respunzator de ranks.

Iar ca sa il luam in considerare doar ca nota a unei directii bune, sa fim seriosi...sint site-uri fara PR sau PR slab care sint pe directie buna...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Cate lucruri n-a zis Cutts.... food for the masses.
    Perfect de acord, nu va spune niciodata mura in gura, de cele mai multe ori sunt evazivi,uneori chiar mint (ca sa descurajeze spamul).

Trebuie adunat piese cu piesa, ca la puzzle

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebari pentru Matt Cuts
    De Sebastian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th January 2010, 18:21
  2. Predictiile lui Matt Cutts despre Google
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th December 2009, 14:28
  3. Interviu cu Ian Ippolito (CEO rentacoder.com)
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th October 2008, 19:21
  4. Cutts: The End is Near for Black Hat SEO
    De Krumel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 8th November 2007, 14:16
  5. Matt Cutts on Whitehat SEO tips for Bloggers
    De Emil Chelariu în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th August 2007, 10:59

Permisiuni postare