Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 47 din 47

Subiect: Cuvintele Cheie: Multe, Putine Sau Relevante

forapathy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    212
    Putere Rep
    33

Implicit

sa inveti modularizarea PHP e flaore la ureche..

dar si mult mai usor e sa inveti sa folosesti templaturile din Dreamweaver..
    Faci frumusel prima pagina.. iti selectezi zonele care se schimba.. si aplici apoi template-ul pe toate celelalte pagini..
    Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.

coco_ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th June 2007
    Posturi
    50
    Putere Rep
    0

Implicit

povestea keywods din experienta proprie

ce e clar din declaratiile oficiale google nu mai tine cont de meta keywords dar nici rau nu poate fi, asa ca eu le folosesc

in cazul in care se folosesc, eu stiu o treaba, in meta nu pui de fel cuvantul simplu pe care vrei sa il optimizezi pui doar fraze care contin cuvantul

eu am un site de "bijuterii" indexat de mult in google, azi e pe pozitia 18 in google .ro am undeva la 1200 de vizite pe luna, situl e din luna iulie pe piata

in meta keywords am folosit fraze care le-am considerat relevante pentru site

de exemplu: magazine de bijuterii,case de bijuterii, cumpara bijuterii, magazine de cadouri,

se stie ca nu ai voie in meta sa folosesti de mai mult de 4 ori cuvantul cheie in fraze, adica poti dar te dezavantajaza...spam...

incet incet am inceput sa urc pe frazele mele, in google si dupa cum vedeti, eu nu am treaba cu cuvantul cadouri, doar atat ca e pus in meta, am scris pe prima pagina ca analizam magazinele de cadouri din romania, si am adaugat o pagina relevanta pt cadouri,

acum sunt in top 10 pe google.ro la "magazine de cadouri",si nu am cuvantul in denumirea sitului,asa cam ales sa il scot, pt ca nu e atat de relevant pt mine si cum au zis si altii google ajuta pe cei care sunt profesionisti(sau par) intr-un anumit domeniu, nu si bijuterii si cadouri...

eu mi-am schimbat f des prima pagina, continutul...
    dar am invatat ca...
    frazele trebuie sa inceapa cu cuvantul care doresti sa il optimizezi la fel ca si titlul si descrierea, si pagini relevante pentru domeniu

acum si eu sunt curios daca voi mai creste, pt ca am facut noi modificari recent, situl nici macar nu e gata) si nu am nici o reclama(benner sau adsense) iar daca ajung in top 10 intru pe piata din afara...

oricum concluzia mea este:
    foloseste cuvinte relevante pt domeniul tau sau cuvantul care vrei sa il optimizezi, daca se tine cont de meta, nu folosi cuvinte ci in fraze relevante cu trafic redus, ca sa cresti in cuvantul tau, cauta fraze cu acel cuvant cu un trafic mai mic(uita-te pe Overture- Keyword Selector Tool si afli traficul generat pe un anumit cuvant sau fraza lunar in yahoo. si daca il inmultesti cu 1.5 vei afla traficul din google.com, estimativ evident)

nu abunza de fraza sau cuvantul cheie, foloseste fraza de maxim 4 ori pe pagina(sau cuvantul relevant sa zicem cu o densitate de 5-6% din volumul textului)

foloseste cuvantul/fraza cheie la inceputul fiecarui paragraf,titlu,descriere, poze descrise cu fraza cheie(tagul "alt")
    linkuri catre alte situri relevante pt cuvantul/fraza cheie...

nu te ambitiona sa abuzezi de cuvantul cheie in text, sau sa optimizezi din prima pe cuvantul gol, la mine 'bijuterii'

si cel mai important fa pagini pt vizitatori, sau cel putin un text logic si google va fi mai bland

asta am observat eu, si vorbesc din ce am experimentat...
    bafta! si trafic nelimitat

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

De ce e bine sa folosesti meta keywords:

Pentru ca unele motoare inca le mai folosesc, putin, in algoritm (pe SEOmoz, mai multi guru SEO sustin ca si Yahoo le foloseste in afisarea SERP)

De ce nu e bine sa folosesti meta keywords:

Pentru ca un competitor poate sa iti vada sursa si sa vada exact ce keyword-uri folosesti

Keyworduri in text

Am scris peste 1,000 de articole optimizate pentru diferite site-uri si am observat 2 chestii:

1. Kwurile din primul paragraf au greutate mai mare
    2. O densitate mare iti aduce beneficii pe Google, dar te scade in Yahoo si MSN (si nu cred ca e coincidenta, mi se intampla momentan pe 2 site-uri proprii si pe unul a unui client din State)

Conteaza variatia keywordului. Trebuie alternate variantele keywordului principal. Trebuie sa fie o structura clara: Daca ai 10 keyword-uri, 6 sa fie instante a celui principal, restul de 4 kw-uri secundare diferite. Google trebuie sa stie EXACT despre ce e pagina.

Keyword in <title>

Foarte important, conteaza si pozitia. Pentru CTR in SERP, poti folosi ceva mai expresiv, de genul "keyword 1, keyword 2 - nume site - descriere scurta"

Keyword in IBL

Foarte important.

Keyword-uri boldite, italicizate, internal linkuite

bold si italic au ceva relevanta, dar nu foarte mare tbh. Internal linking are o greutate mare si iti pot egaliza indexarea si traficul pe pagini.

danielpetrescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2008
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit Putine si relevante

Putine si relevante

gotic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

Keywordurile sunt luate foarte putin in considerare (sau aproape deloc) dpdv seo dar sunt importante pentru motoarele de cautare sa defineasca daca pagina pe care sunt puse este relevanta sau nu ca si continut. Adica daca treci keywordurile: mere, pere, prune si in continut apare doar mere, ai o problema si vei fi penalizat asa ca mai bine nu pui pere si prune la keyworduri.

Pe de alta parte adsensul se foloseste de keyworduri, asta pentru cei care folosesc.

sweetamber este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    43
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Din ce stiu eu maxim 8 kw sunt suficiente.
    Tot din ce stiu eu, cu cat mai putine, cu atat mai bine.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Primul post in thread-ul asta: 29th December 2005. Ultimul post, inainte de al tau: 27th March 2008.

Thread inchis. Daca vrem sa rediscutam, puteam crea altele noi.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Prea multe cuvinte cheie?
    De andrei_r în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th December 2009, 18:50
  2. Prea multe cuvinte cheie?
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 7th May 2009, 00:03
  3. Multe cuvinte cheie...
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th June 2007, 17:50
  4. cuvinte cheie in mai multe domenii....
    De orio777 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th April 2007, 19:04
  5. Cuvintele din top
    De necromanc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 17th March 2007, 01:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •