Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Prea multe cuvinte cheie?

andrei_r este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    69
    Putere Rep
    29

Implicit Prea multe cuvinte cheie?

Salutare,

Dupa cum incepusem discutia si la studii de caz, as vrea sa stiu parerile voastre legate de situl: http://www.discountsroom.com (in materie de seo, ca design va fi total schimbat foarte curand).

Ce am facut eu: am incercat sa optimizez situl pentru cateva cuvinte cheie gen: discounts, free, phone cards, free minutes, etc insa fiind foarte multe cuvinte cu o concurenta foarte mare nu stiu cat succes va avea la cautari, aici as vrea sa stiu parerea voastra, sa mai tai din cuvinte, sa mai adaug, orice. Momentan google vede cuvintele cheie din site (conform webmaster tools) asa:
    1. phone
    2. cards
    3. prepaid
    4. calling
    5. card
    6. discount
    7. discounts
    8. discountsroom
    9. international
    10. calls

destul de ok zic eu.

Mai am o nelamurire, tot conform webmaster tools, am doar 2 linkuri catre site, fapt care ma nedumereste avand in vedere ca a fost inscris in cel putin 10 directoare, a fost postat pe cateva forumuri de specialitate din State, si mai tare, pe paginile care zice el ca e linkuit, nu-l gasesc

Skinnerul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit

1 nu team numarat Meta Description Tag, recomandat este 150 inclusiv spatiile se numara.

2 Nu ai sitemap pe site, fa unu si trimitel la Google.

3 Pune la fiecare subiecte / titlu un <h1>

Altcumva se schimba siteul

Cat despre linkuri, incearca sa adaugi in mai multe directoare nu 10, uite am eu o lista unde sunt peste 500 de directoare, Directoare romanesti, inscriere gratis, fara link reciproc, SEO friendly (nu necesita sa pui link pe siteul tau.) http://www.zoozle.ro/Thread-Directoa...c-SEO-friendly
    sa-mi spui ce rezultate vei avea dupa schimbarile respective.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    69
    Putere Rep
    29

Implicit

1. Am mai citit treaba asta in mai multe locuri insa n-am vazut nicaieri un link catre ceva concret, ai cumva asa ceva? Problema e ca eu am folosit meta mai lungi in alte situri care sunt situate pe locul 1 pe cuvinte cheie, deci clar nu mi-a daunat. Mersi de hint totusi.
    2. Am unul "static", o sa fac ceva Google like.
    3. Stiu de asta, la noul design vor fi h1 titlurile

O sa insist pe mai multe directoare credeam ca e suficient atat pentru inceput, o sa mai incerc cate 4-5 la 2-3 zile (mersi de lista cu directoare romanesti, imi este foarte folositoare la altceva )

Skinnerul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit

ai grija cum adaugi in directoare nu adauga pe zi mai mult de 20 de directoare, google te va marca spam.

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Skinnerul Vezi Post
    ai grija cum adaugi in directoare nu adauga pe zi mai mult de 20 de directoare, google te va marca spam.
    astea sunt povesti. 20 directoare pe zi nu inseamna nimic pentru google. dc? pentru ca nu toate te aproba in aceeasi zi si fac pariu ca google nu trece peste pagina cu link catre tine imediat in acceasi zi.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Oricum, lista e cu directoare romanesti. Recomand directoare straine pentru un site ca al lui. Directoarele romanesti nu ii vor aproba site-ul pentru ca are content in engleza, iar daca il vor aproba, nu il vor ajuta prea mult.

Pentru .com directoarele nu mai sunt vazute prea bine. Mai bine ai incerca sa iei linkuri relevante de la alte site-uri (bloguri cu dofollow, forumuri mari de afara etc.)
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    69
    Putere Rep
    29

Implicit

Ganditorule, cam asa s-a facut: inscris doar in directoare mari gen DMOZ, Yahoo si inca cateva cu PR mare, inscris pe forumuri de profil prezentat oferta etc (aici nu va pot spune exact care, deoarece s-a ocupat proprietarul), pe bloguri nu cred ca a incercat, daca aveti cateva sugestii pls shoot.

Lista de directoare pt Ro e buna pt altceva

Nelamurirea mea este: daca raman atat de multe cuvinte cheie, are sanse sa urce pe fiecare, sau ar trebui insistat pe mai putine, ati vazut lista mai sus, e indexat exact asa cum vroiam insa nu prea urca (ce-i drept in ultima saptamana din ce mi-a zis proprietarul a urcat de la 400 la 150, poate ramane vesnica problema: timpul )

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    69
    Putere Rep
    29

Implicit

Ok, revenim:
    1. design schimbat.
    2. <h1> la titluri
    3. sitemap inscris la gogu
    4. Refresh la keywords si description
    x. rabdare si tutun

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    33

Implicit

schimba cuvintele cheie. Pe .com nu e aceeasi batalie ca pe .ro, daca pe .ro te lupti cu niste pesti micuti intr-o balta, pe engleza in google.com iesi in ocean si dai de rechini mari. Sunt cuvinte mult prea tari pentru un site atat de mic si fara buget considerabil gen cateva mii de euro de link building NU O SA FACI nimic pe cuvintele astea cheie.

Daca chiar vrei sa faci ceva, targeteaza long tail, targeteaza typos, fa alte chestii dar nu optimiza pe cuvintele astea pentru ca nici in ani de zile nu o sa ajungi in top10 pentru "phone".

regula 1) la seo: nu optimiza pentru cuvinte pentru care n-ai sanse si da, nu ai sanse pentru astea.

daniweb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th May 2009
    Posturi
    310
    Putere Rep
    29

Implicit

de aceeasi parere cu Nosfer
    nu iti pierde timpul optimizand dupa cuvinte grele
    concentreaza-te pe long tail keywords

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Prea multe cuvinte cheie?
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 7th May 2009, 00:03
  2. Domeniu din prea multe cuvinte
    De Costin în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 28th February 2009, 15:46
  3. Prea multe div-uri/nesting strica?
    De Federals în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 4th October 2008, 22:55
  4. Multe cuvinte cheie...
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th June 2007, 17:50
  5. cuvinte cheie in mai multe domenii....
    De orio777 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th April 2007, 19:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •