Pana la urma am hotarat sa fac site-ul pe Wordpress pentru ca am observat ca se comporta mai bine decat Joomla! si este si mai usor pentru un viitor client.
Pana la urma am hotarat sa fac site-ul pe Wordpress pentru ca am observat ca se comporta mai bine decat Joomla! si este si mai usor pentru un viitor client.
am citit in primul post ca daca sunt mai mult de 600 de cuvinte e inutil. Daca am scris mai mult de 600(~1000) sunt penalizat sau ceva de genu'? E mai bine sa fie 600 decat 1000?
Scuzati-ma daca sunt intrebari de prosti dar eu asa sunt(adica sunt la inceput)
Need help: exita vreun curs SEO, ma refer la curs-training?
da exista in Romania un curs de SEO, am o cunostinta care a facut acest curs. este mai mult entry-level, insa el exista. mai multe detalii gasesti pe www.picant.ro . sau uite aici un link de pe siteul lor cu numele cursului care se numeste web wizard.
asta a fost raspunsul la intrebarea ta, insa eu personal iti recomand sa petreci cateva zile pe forum si nu mai ai nevoie de astfel de curs :d sau uite cu asta am inceput eu http://www.seomoz.org/article/beginn...e-optimization .pacat ca cei de la seomoz acum nu mai pun articole free, destul de vechi link-ul de mai sus din 2006, ce-i drept, insa pentru inceput eu zic ca e foarte bun. btw: e in engleza am uitat sa iti spun !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)