cat de mult conteaza pentru google daca un site e valid xhtml?
sa imi bat capul sa corectez toate erorile sau daca macar indexul e valid sa il las asa si sa trec la altceva ?
cat de mult conteaza pentru google daca un site e valid xhtml?
sa imi bat capul sa corectez toate erorile sau daca macar indexul e valid sa il las asa si sa trec la altceva ?
Hmmm
Daca ai fi cautat simplul cuvant "validare" ai fi avut rezultate destul de multe printre care si acesta!
Asa ca inainte de a deschide un nou Thread foloseste fara frica si cu mare incredere functia de cautare a forumului.
Bafta !
moviereads.com - flip pages, not content
tinand cont ca raspunsurile alea sunt din septembrie 2006, si cum in domeniul asta lucrurile evolueaza foarte repede, intrebarea mea ramane : se merita sau nu o pagina valida ?
Citat de aici.Validity is one of the quality criteria for a Web page, but there are many others. In other words, a valid Web page is not necessarily a good web page, but an invalid Web page has little chance of being a good web page.
Deci se merita.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Atat timp cat validarea xhtml (si mai ales Strict! / css) te ajuta f.mult in reducerea codului (adica text cat mai mult posibil, raportat la cod sursa - tabele, stiluri, etc-etc), raspunsul este DA, conteaza destul de mult.
validarea conteaza foarte puntin pt G dar conteaza la altele. (a nu se citi alte Search Engines)
dpdv = din punct de vedere![]()
multumesc, am inteles acum.in weekend o sa stau de pagini pana la fac valide
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)