Cine te opreste domnule sa citesti?
Cititi bai fratilor in continuare... DIN AFARA
Asta e toata problema voastra... ca o sa fiti pe afara. Pana cand o sa aveti posibilitatea sa postati aberatii si manelisme doar cititi... cand v-ati hotarat sa postati trebuie sa treceti de testul cel mare si frumos... daca chiar aveti ceva in cap in afara de aberatii si manelisme o sa puteti posta pana va lasa degetele, daca nu, asta e, stati afara si CITITI... atat, doar cititi.
Punctdigital? vai ma lasi?o copie nereusita a digitalpoint.com
auzi... odata cu implementarea noului regulament scade seopedia si creste PUNCT DIGITAL... vai sa-mi trag palme
Bai Danielu, bai baiatule... baga-ti bai mintile in cap
Hai ca a fost buna asta, o portie zdravana de ras pe ziua de azi, auzi, PUNCT DIGITAL
Si inca ceva, ca nu ma pot abtine (Cristi ai mila)bai Danielu, bai baiatule... eu zic ca e vazul sa te opresti sa scrI cu dexu in fatza ca nu ar3 ros7 m3n. nu te mai da mare cunoscator al limbI romane ca daca toti am sta cu dexu in fatza cand scrIm aceste linI de text ar fi foarte frumos aici bai baiatule, dar din pacate ne mai si grabim b4i b4iatul3 si nah, poate asa ne mai si iasa, poate nu vrem
... mai ies si mircariZme si analfabetiZme si tot felul de chestI din astea agramaticaliZme. ne cerem scuze ca suntem asa fancy. iarataNE te rugam frumos.

Răspunde cu citat